Top 3-10

Top 5 Comedy Central Series

Hey Creabea’s,

Ik kijk graag naar series, en vooral naar de series op Comedy Central. Ik houd van humor en dit zijn daarom de series waar ik graag naar kijk.

1. Two Guys A Girl And A Pizza Place

Afbeeldingsresultaat voor two guys a girl and a pizza place
Link afbeelding

De serie gaat over Pete Dunville, Michael Bergen (“Berg”) en Sharon Carter. Ze kennen elkaar al vanaf de kleuterklas. Pete en Berg werken in een pizzatent. Ze worden verliefd op Sharon, maar Sharon is verliefd op een ander. De strijd die ze onlangs voeren om haar te veroveren is ronduit geweldig. En Ryan is zo knap!

2. Friends

Afbeeldingsresultaat
Link afbeelding

De serie draait om een groep van zes vrienden: Rachel Green, Ross Geller, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani en Phoebe Buffay. De zes twintigers wonen en werken in Manhattan, New York. Daarnaast brengen ze ook veel tijd door in het koffiehuis om de hoek van hun appartementen, ‘Central Perk’. Het is heel leuk om al hun karakters gemengd te zien met elkaar en de liefdes die onderling ontstaan.

3. Two And A Half Man

Afbeeldingsresultaat voor two and a half man
Link afbeelding

Charlie Harper is een vrijgezelle jingle- en reclameschrijver. Hij leidt een lekker leventje in zijn strandhuis in Malibu, verdient veel geld en heeft aan vrouwen geen gebrek. Hij heeft een broer, Alan, die een zoon Jake heeft. Charlie verliet na 8 seizoenen de serie en Ashton Kutcher nam de nieuwe rol op zich. Ik vind Ashton wel veel knapper, maar met Charlie was het gewoon vertrouwd.

4. Married With Children

Afbeeldingsresultaat

Link afbeelding

Al Bundy komt uit een familie van mislukkelingen, derhalve is hij gedoemd te mislukken, een lot dat hij meermalen onderkent. Hij is op zijn zachtst gezegd ontevreden over zijn baan als verkoper van schoenen en laat niet na om met name gezette vrouwelijke klanten van cynische opmerkingen te voorzien. Zijn vrouw Peggy doet niets aan het huishouden, zijn dochter Kelly is dom en zijn zoon Bud is wanhopig op zoek naar een vriendin. Een grappige serie waarmee je echt meeleeft met Al op een gegeven moment.

5. The Big Bang Theory

Gerelateerde afbeelding
Link afbeelding

De serie gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken bij Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting, Howard is een ingenieur met een masterdiploma. Het zijn alle vier echte geeks: bollebozen met een voorliefde voor wiskunde en fysica, ze spreken verschillende talen (zoals Klingon) en hebben allemaal een hoog IQ. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze comics en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Een grappige serie waarvan je de humor soms gewoon echt moet begrijpen om te kunnen lachen.

Welke van deze series kijk jij? En welke kende je echt niet?

Liefs, Demi ❤

Advertenties

16 gedachten over “Top 5 Comedy Central Series

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s