Irritaties

Irritaties in het dagelijks leven 3

Nog niet zo erg lang geleden kwam er een deel 2 uit. Dit bleek zo’n succes, dat ik ook met een deel 3 kom vandaag. Ik heb weer 12 irritaties verzameld die je in je dagelijks leven tegenkomt. Laten we maar snel beginnen ^^

1. Hete pepers eten en in je ogen wrijven. Het is al behoorlijk heet als je het eet, maar als je het dan ook nog in je ogen smeert… Ai, dat moet voor irritatie gaan zorgen.

2. Te harde boter op je boterham. Het is gewoon bijna droog waardoor je het beter kunt gebruiken om mee te koken. Uitsmeren is bijna onmogelijk.

hard boter
Link afbeelding

3. Rol toiletpapier die op de grond valt. Je geeft een flinke slinger aan het wc-papier, en alles rolt er zo af. Oh waarom gebeurd mij dat nu weer denk je dan.

4. Pak koekjes met kruimels. Je opent een pak koekjes en er zijn meer koekjes gebroken dan dat er hele koekjes in de verpakking zitten.

5. Haakje in ordner gaat kapot. Ja, nu kan de map de papieren niet goed vasthouden. Oh nee toch… Daar gaat je verslag.

ringmap
Link afbeelding

6. Iets wat scheef hangt. Of het nu een fotolijst is, een schilderij of een tekening. Iets wat scheef hangt oogt gewoon slordig, toch?

7. Bestek dat in je eten valt. Dan ben je net lekker aan het eten, je legt even je mes of vork aan de zijkant, en het eten slurpt het als het ware op. Weg mes… Nieuw bestek, kom maar!

8. Met je sok in een plasje water staan. Je hebt net schone sokken aan en dan voel je ineens nattigheid bij je tenen. Gatsiedarrie, een natte sok!

Afbeeldingsresultaat voor natte sok
Link afbeelding

9. Papiersnee. Moet ik hier nog iets over zeggen? Het doet zeer, en het doet zeer.

10. Eten tussen je tanden. Je hebt net gegeten en je voelt dat er iets tussen je tanden zit. Het ziet er zo raar uit als je met je vinger of met je haar probeert het eruit te vissen. Je tong is je enige optie…

11. Muggen hoor je, maar zie je niet. Die vervelende rot muggen maken zoveel herrie! Maar als je dan vervolgens op jacht gaat, zie je ze niet…

Gerelateerde afbeelding
Link afbeelding

12. Steentje in schoen. Je bent ergens geweest en je voelt ineens iets kleins in je schoen zitten. Het ziet er best raar uit om je schoen in het publiek uit te trekken, maar ja, soms kun je niet anders.

Dit waren mijn irritaties. Herken jij ze? Of heb je nog meer irritaties?

Liefs, Demi ❤

Advertenties

12 gedachten over “Irritaties in het dagelijks leven 3

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s