Challenge

30 Day Blog Challenge #27

Hey Creabea’s,

Vandaag nummer 27 van deze leuke blog challenge ^^

Afbeeldingsresultaat voor 30dayblogchallenge nl

Mijn (t)huis

Ik woon al mijn hele leven in hetzelfde huis, bij mijn ouders. Ik vind het een fijn huis. Als je bij ons in de woonkamer komt dan zie je vooral veel kattenspeeltjes haha, maar uiteraard ook gewoon meubels zoals een bankstel, kast en televisie.

We hebben zoals ieder huis een keuken. Het is een doorgang, er zit namelijk geen deur in. Maar het is zeg maar aangebouwd, aangezien er ook een schuur aan vast zit. Als je door de keuken en de woonkamer loopt, kom je uit in de hal. Onze linkerdeur is de wc, en de rechterdeur is onze kelder. Hierna ga je de trap op naar boven, en daar zijn 3 slaapkamers, een badkamer en een kast. De badkamer zit links, en vrijwel direct daarnaast zit de slaapkamer van mijn ouders. Daarnaast is mijn slaapkamer. Ik heb een bed, een boekenkast, een ladekastje, een bureau en nog een kast, maar die is voor knutselspullen. De kamer ernaast is zeg maar onze extra kamer. Er staan kledingkasten, en mijn katje slaapt er ‘s nachts, omdat hij niet alleen beneden kan blijven door zijn kattenkwaad streken. Er staat dus een stoel, een kattenbak, een mandje, speelgoed en eten en drinken. In de kast op de overloop bewaren we ook kleding, en het luik in het plafond is de zolder.

Mijn thuis voelt als mijn thuis als ik mijn ouders en mijn katje zie. Ze zijn er altijd en het voelt heel raar als ze er niet zouden zijn. Mijn kamer is echt mijn plekje. Ik luister er naar muziek, ik teken en knutsel er, ik lees er boeken en ik slaap er. Als ik in mijn kamer zit, met mijn spullen om me heen, dan voel ik me thuis.

‘Thuis is voor mij de plek waar ik mezelf mag zijn, waar ik mag doen wat ik wil en waar ik mensen en dieren om me heen heb die van me houden. Dat, is wat thuis voor mij betekent.’

Wat betekent thuis voor jou? Waar denk je aan als je aan thuis denkt?

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “30 Day Blog Challenge #27

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s