Interview

Interview #46 Heidi

Vandaag het zesenveertigste interview, met een super geweldige blogster: Heidi! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super creatieve, aardige en sociale blogger 🙂

1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben zo 34 jaar geleden geboren in het hartje van Gent in België.. Ik heb de geweldige naam Heidi van mijn oudste zus gekregen en ben dan ook namelijk met zeven thuis. Ik heb 12 jaar geleden mijn geweldige echtgenoot leren kennen. En we zijn al 7 jaar ouders van een geweldig lieve zoontje. Daarbij ben ik gaan werken bij mensen thuis, om hun huishouden te doen en het is voor mij een geweldige job die je kan wensen. Mijn hobby’s zijn dan ook fotografie, gaan wandelen en vooral genieten.

2. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Daarvoor was ik al vrij actief op Babybytest en daar schreef ik namelijk veel over de op groei van mijn zoontje. Daar heb ik dan eigenlijk een mama leren kennen die super actief was in de blog wereld. Ik ben dan haar blog gaan volgen. Ik heb wel een tijdje getwijfeld of ik dat wel zou doen en of het wel de mensen aansprak. Na een tijdje had ik eigenlijk de microben over gekregen en ben ik dan ook begonnen met bloggen.

3. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik moet eerlijk zeggen dat het echt een zoekopdracht was in me zelf. Omdat ik eigenlijk een beetje over alles schrijf en dingen ontdek EN omdat het thuis is, kwam ik der bij er Ontdekkingshome van te maken, leek me wel leuk. Ik heb dan aan vrienden en familie gevraagd wat ze van die naam vonden en ze vonden hem ook geslaagd.

4. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf vooral over een beetje van alles dat eigenlijk mij op die momenten aan het denken zet. Ik schrijf ook soms over mijn leven en fotografie, food en soms wel over beauty, voor elk wat wils 😊

5. Wat vindt je leuk aan het bloggen?

Gewoon dat ik iets kan schrijven dat ik zelf heel erg leuk vindt en dat ik de mensen der een beetje mee bereik. Vooral omdat ik der zelf veel uit haal. En is altijd leuk om later terug te zien.

6. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Om toch volgers te hebben en soms wel reactie te hebben op mijn blog. Had ik eigenlijk nooit verwacht.

7. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop in de toekomst nog meer volgers te krijgen en gewoon om het bloggen nog elke dag met veel plezier te kunnen doen.

8. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Doe gewoon wat je zelf gelukkig maakt, dat is vooral de juiste keuze en vooral genieten van het lezen van blogs maar ook door te schrijven. En ga vooral je dromen achteraan.

Super leuk om je antwoorden te lezen meid, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

20 thoughts on “Interview #46 Heidi

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s