Challenge

30 Day Blog Challenge #26

Hey Creabea’s,

Vandaag nummer 26 van deze leuke blog challenge ^^

Afbeeldingsresultaat voor 30dayblogchallenge nl

Mijn favoriete outfit

Ik draag dolgraag shirtjes, vooral met print. Ik ben dol op de kleur zwart, maar er moet wel iets leuks opstaan. Ik houd vooral van quotes, of leuke afbeeldingen van dieren of landen. Ik ben eigenlijk wel kritisch als het neerkomt op een shirt. Ik draag er altijd graag een hemdje onder, vooral in de winter. In de winter draag ik trouwens een shirt met lange mouwen, maar dan ook met een print. Meestal doe ik ook een vestje of vest over het shirt aan, meestal ook een zwart vestje. De ene keer met en de andere keer zonder rits.

Ik draag altijd spijkerbroeken, en ook meestal altijd met lange pijpen. Ik draag graag de Slim Fit Jeans Iris, die sluit heel fijn aan bij je enkel, en heeft een goede sluitvorming rondom je middel. Ze zitten heerlijk ruim, en zijn gemakkelijk als je door bosjes loopt, in verband met teken. De pijpen zijn nauw aangesloten op je enkel, en het voorkomt ook dat je pijpen tussen de spaken van je fiets komt.

Onder mijn outfit draag ik altijd zwarte sokken in sneakers. Ik ben dol op sneakers, vooral op zwarte sneakers met een gaaf printje of kleurtje bij de zijkant. Ze zitten heerlijk, en ik vind vooral de skate sneakers erg mooi en heel fijn zitten.

Ik draag ook best vaak een pet, maar dan wel eentje die nog wel een beetje vrouwelijk is, met bijvoorbeeld een kleurtje onder de cap. Maar ook houd ik wel van de stoerdere petten, want eigenlijk kunnen stoere petten net zo goed voor meisjes, als voor jongens.

Ik heb een bloedhekel aan blousejes, hakken, rokjes en jurkjes. Blousejes omdat het niet mijn smaak is, hakken omdat ik ze vreselijk vind en het me onaangenaam lijkt erop te lopen. Jurkjes en rokjes vind ik te meisjesachtig en ik houd toch wel iets meer van de stoere kleding.

Is jouw kledingstijl totaal anders, of herken jij jezelf hier wel in?

Liefs, Demi ❤

12 thoughts on “30 Day Blog Challenge #26

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s