Interview

Interview #45 Celine

Vandaag het vijfenveertigste interview, met een super geweldige blogster: Celine! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, creatieve en vrolijke blogger 🙂

1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Hoi, ik ben Celine en ik blog op RachelCeline.com. Ik ben 20 jaar oud en in het dagelijks leven studeer ik marketing en communicatie in Zwolle. Daarnaast doe ik eens in de week vrijwilligerswerk, schrijf ik veel en blog ik. Dit alles doe ik met veel liefde en passie en ik hoop dat je dat ook merkt tijdens het lezen.

2. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik vond het altijd al leuk om te schrijven, maar ik wist niet zo goed waar ik mijn schrijfsels wilde delen. Tot een meisje uit mijn debatteam (dat deed ik op de middelbare school) een blog had en dat mij op het idee bracht om ook een blog te beginnen. Zo gedacht, zo gedaan!

3. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik blogde vanaf mei/juni 2013 op Allstufflikes, wat slecht Engels was voor ‘alle dingen die ik leuk vind’. Uiteindelijk ben ik in augustus 2015 begonnen op RachelCeline.com wat staat voor mijn voornamen.

4. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf echt over allerlei uiteenlopende onderwerpen, eigenlijk te veel om op te noemen. Ik schrijf veel over Zuid-Limburg en mijn lievelingsstad Maastricht, maar ook over meer persoonlijke dingen zoals psychische en lichamelijke klachten. Eigenlijk deel ik vrijwel alles en is er voor ieder wat wils te vinden.

5. Wat vindt je leuk aan het bloggen?

Het allerleukst vind ik dat ik zoveel progressie zie bij mezelf. Toen ik net begon met bloggen schreef ik artikelen die ik kwalitatief echt minder vond. Naarmate ik langer blog merk ik dat ik beter schrijf en leer ik steeds meer dingen bij. Maar ook op persoonlijk gebied vind ik het erg leuk om terug te kijken naar hoe het eerst was en hoe het nu is. Mijn blog helpt me daarbij. Eigenlijk is het een soort online dagboek geworden.

6. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik zou het hier kunnen hebben over samenwerkingen en bezoekersaantallen, maar dat ga ik niet doen. Natuurlijk vind ik beiden erg leuk, maar er gaat niets boven hetgeen ik heb bereikt met mijn blog: openheid en begrip voor zowel psychische als lichamelijke aandoeningen. Zo was er altijd al veel begrip voor de chronische pijn die ik had, maar is er nu ook veel begrip voor de psychische klachten. Hier ben ik er erg blij mee en het motiveert me daarom ook ontzettend om dingen te blijven delen.

7. Wat hoop je nog te bereiken?

Pfoe, dat is een moeilijke vraag. Ik heb al aardig wat bereikt met mijn blog en eigenlijk blog ik niet echt meer met een doel. Ik blog omdat ik het leuk vind, omdat dingen van me afschrijven helpt en omdat ik het gewoon fijn vind om dingen te kunnen delen. Ik zie wel wat mijn blog me brengt. Het zal vast veel moois zijn.

8. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Schaam je niet voor wie je bent, wees jezelf: je mag er zijn! Voel je nooit te veel en probeer jezelf te accepteren zoals je bent. Je bent uniek!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

20 thoughts on “Interview #45 Celine

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s