Challenge

30 Day Blog Challenge #25

Hey Creabea’s,

Vandaag nummer 25 van deze leuke blog challenge ^^

Afbeeldingsresultaat voor 30dayblogchallenge nl

Vijf dingen waar ik niet zonder kan

Er zijn behoorlijk wat dingen waar ik niet zonder kan, vooral de eerste levensbehoeften, maar dat spreekt voor zich. Toch wil ik dit keer andere dingen benoemen, omdat ik daardoor gelukkig word, me fijner voel en me kan laten gaan. Maar begrijp me niet verkeerd, want zonder hygiëne, kleding, eten en drinken en een dak boven mijn hoofd, overleef ik het niet. En ook zonder zuurstof zouden we niet kunnen leven. Maar dit keer, besluit ik andere dingen te benoemen.

  1. Mijn diertjes. Mijn diertjes betekenen heel veel voor me, omdat ze er altijd voor me zijn en aanvoelen wanneer ik me rot voel en opgevrolijkt wil worden. Ze komen bij me liggen, een aai halen of willen met me spelen, omdat ze me willen afleiden of troosten. Dieren betekenen heel veel voor mij. Ze verreiken mijn dag, mijn liefde en mijn lach. Ze maken me gelukkiger en vrolijker.
  2. Mijn muziek. Ik luister iedere dag naar muziek, vooral naar nummers die veel voor me betekenen. Muziek heeft me altijd geholpen tijdens rotdagen of stressperiodes. Muziek ontspant me, en laat me wegdwalen in de wereld van de klanken en de beats. Muziek is heel belangrijk voor mij, omdat het een deel van mijn leven is geworden.
  3. Mijn blog. Mijn blog is iets wat ik echt niet zou kunnen missen. Ik blog nu 2 jaar, en ik ben in die 2 jaar sterk veranderd. Ik voel me fijner, blijer en meer gewaardeerd dankzij mijn volgers en lezers. In die jaren heb ik zoveel lieve reacties gekregen, dat ik iedere keer weer beef van geluk als ik ze terug lees. Mijn blog is nu mijn leven.
  4. Schrijven. Ik ben iedere dag wel met schrijven bezig, vooral met verhalen. En als ik daar niet mee bezig ben, dan ben ik wel bezig met artikelen voor mijn blog. Door mijn verhalen ben ik mijn blog begonnen, en door mijn blog heb ik mijn boek uitgegeven. Dankzij een bepaald boek ben ik gaan schrijven, gaan bloggen en had ik de moed een boek uit te brengen.
  5. Mijn familie & vrienden. Beiden betekenen heel veel voor me, omdat ik bij ze terecht kan, ze me steunen en van me houden. Mijn familie betekent veel voor me omdat ze er al mijn hele leven zijn, laten zien dat ze van me houden en me helpen waar ze kunnen. Met mijn vrienden ga ik vaak dagjes uit, zoals naar Walibi, en dan kom ik helemaal tot rust. Ze vrolijken me op en zijn er altijd voor mij.

Herken jij je in één van deze punten, of heb jij iets anders in je leven wat je niet kunt missen?

Liefs, Demi ❤

 

 

14 thoughts on “30 Day Blog Challenge #25

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s