Interview

Interview #44 Lana

Hey allemaal,

Ik heb besloten de serie ‘Interviews’ weer te herstarten. Ik heb namelijk alweer zoveel nieuwe bloggers leren kennen via Instagram, dat ik een oproepje heb gedaan en weer heel veel inzendingen heb gekregen! We gaan verder met tellen vanaf de laatste, so let’s go! πŸ™‚

Vandaag het vierenveertigste interview,Β met een super geweldige blogster: Lana!Β Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is eenΒ super aardige, spontane en creatieve blogger πŸ™‚

1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben Lana, een 17 jarig meisje dat houdt van bloggen en nog veel meer. Mijn hobby’s zijn zo verscheiden dat je ze best wel uniek kunt noemen. De rode draad voor al mijn hobby’s is toch het creatieve gedeelte. Ik ben heel graag creatief bezig en vind het leuk als ik iets zelf kan maken en ook echt gebruiken. Ik woon samen met mijn vader, zusje en 2 konijnen (snoesje en witje). Mijn ouders zijn gescheiden en ik woon permanent bij mijn vader, maar ik zie mijn moeder wel op regelmatige basis πŸ™‚ Ik heb ook al een jaar en 8 maanden een super lieve vriend aan mijn zijde. Voor de rest ben ik heel muzikaal opgevoed, nee ik speel geen viool of gitaar maar mijn papa is altijd dj geweest. Dit is wel iets dat ik heel tof vind!

2. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Heel oorspronkelijk kwam dit door een les informatica. Wij moesten een eigen klasblog oprichten en dit sprak me zeker aan. In de tussentijd heb ik heel wat blogs opgestart en ook gestopt tot ik nu al bijna 2,5 jaar mijn blue sparkles heb. Dit past echt helemaal bij mij en hier kan ik mijn persoonlijke touch aangeven.

3. Hoe kwam je op je blognaam?

Blue slaat op mijn lievelingskleur blauw en Sparkles slaat op de schitteringen van het leven. De leuke momenten maar ook de minder leuke momenten die ervoor zorgen dat je de persoon wordt die je nu bent.

4. Waar schrijf je zoal over?

Mijn blog heeft geen vaste categorieΓ«n dus ik blog letterlijk over alles. Alles wat mij interesseert, bv diy’s, make up, fashion, lifestyle, reviews, tips…

5. Wat vindt je leuk aan het bloggen?

Het leukste aan bloggen is het kwijt kunnen van dingen. Soms denk ik: “ooh dat zou een leuk artikel zijn” en dan blijft dat in mijn hoofd tot ik het artikel geschreven heb. Ik ga niet ontkennen dat ik de respons op mijn post niet leuk vind, want ook deze geven mij moed om verder te gaan. Soms laat ik mijn hoofd even zakken en dan is het eens leuk om een lieve comment te lezen. Ook het contact met andere bloggers vind ik enorm leuk! Eigenlijk gewoon het totaalpakket.

6. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik heb nu al 2 producten mogen reviewen en dat had ik nooit verwacht. Dit was ook niet het doel van mijn blog. Ik ben in de blogwereld terecht gekomen toen nog niemand opzoek was naar een pr bureau of “gratis” producten. Ik vind het best zielig om te zien dat sommige bloggers om deze reden beginnen met bloggen.

7. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop stiekem mijn bereik ook wat te vergroten, ik wil mijn voetafdruk achterlaten op het net. Ik wil het meisje zijn dat net ietsje anders is dan de rest. Maar je hoort mij echt niet klagen! Als dit niet het geval is blijf ik gewoon verder mijn ding doen.

8. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Voor de mensen die graag willen beginnen met bloggen: denk er goed over na want ik heb de eerste keren ook echt niet over mijn keuze nagedacht. Ik dacht dat het simpel ging zijn maar nee, in bloggen steekt veel tijd en ja ook geld. Een blog is een kleine investering en je moet deze stap durven wagen. Als je toch zeker bent van jouw keuze dan zou ik jou veel succes toewensen. Voor de mensen die helemaal niet willen bloggen: Ik wens jullie veel geluk toe en zorg ervoor dat je een klein zaadje kan doen groeien tot een mooie plant! (dan wel figuurlijk)

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❀

Liefs, Demi ❀

20 thoughts on “Interview #44 Lana

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s