Truth or lie

2 leugens 1 waarheid #4 Answers

Hey Creabea’s,

Een aantal dagen geleden kwam er een leuke challenge online, wat tegelijkertijd een spel serie gaat worden op mijn blog, als jullie dat leuk vinden natuurlijk. Maar genoeg gepraat voor nu. Laten we eens gaan kijken naar de antwoorden, de uitleg van waarom het wel waar is en waarom niet.

A.

1. Ik wilde vroeger model worden.
2. Ik ben sinds 2013 vegetariër.

3. Ik ben nog nooit bezig geweest met afvallen.

Ik houd zoveel van dieren dat ik geen vlees meer wil eten. Ik eet nog wel zuivelproducten. Ik eet vleesvervangers en zorg er heel goed voor dat ik alle vitaminen binnen krijg.

Ik zou nooit van mijn leven model willen zijn en ik ben zeker bezig geweest met afvallen. Ik heb nu eindelijk datgene bereikt wat ik wilde bereiken en ik voel me nu beter dan ooit.

B.

1. Ik heb geen neefjes en nichtjes.
2. Ik ben weleens te laat gekomen op school.
3. Ik wil graag 5 boeken uitbrengen.

Het liefst nog meer boeken natuurlijk, maar voor de serie Leven Vol Emoties heb ik 5 boeken geschreven. Dezen wil ik allemaal publiceren.

Ik heb 2 nichtjes en ik ben nog nooit te laat gekomen op school.

C.

1. Ik heb een tatoeage.
2. Ik ben weleens in Disneyland geweest.

3. Ik heb weleens een 1 gehaald.

Ik ben toen ik 8 jaar was in Disneyland geweest. Ik ging met mijn ouders en een kennis van hun. Ze hebben een dochtertje en het was heel gezellig. Ik weet er helaas niet veel meer van.

Ik heb geen tatoeage en ik wil er ook geen en ik heb nog nooit een 1 gehaald.

D.

1. Ik wil een eigen vragenrubriek hebben.

2. Ik wil een eigen interviewrubriek hebben.
3. Ik wil een eigen DIY rubriek hebben.

Het lijkt me geweldig om mensen te kunnen helpen door ze te voorzien van advies en tips. Ik ben een behulpzaam persoon en ik hoor vaak dat ik goed advies geef. Ik zou dit ook graag bij mensen willen doen van mijn leeftijd die niet weten wat ze moeten doen in een bepaalde situatie.

Ik zou best wel een interview of DIY rubriek willen hebben, maar dat zou ik meer voor de fun doen. Ik zou het wel overwegen, maar het is niet datgene wat ik het liefst wil.

E.

1. Ik ben van oorsprong blond.
2. Ik heb een piercing.
3. Ik kan 5 talen spreken.

Ik kan de talen Nederlands, Vlaams, Engels, Frans en Duits.

Ik heb geen piercing en ik wil er ook geen. Vroeger was ik als kind zijnde erg blond, maar omdat mijn ouders bruin haar hebben, ben ik ook een brunette geworden. Ik heb mijn haar nog nooit gekleurd en ik ben dit ook niet van plan.

Hoeveel vragen had jij goed?

Liefs, Demi ❤

12 thoughts on “2 leugens 1 waarheid #4 Answers

   1. 🙂 Vlaams kan soms best lastig zijn om te volgen.

    De talen die ik beheers: Nederlands, Engels (goed), Frans, Duits (redelijk), Russisch, Spaans (een beetje).

    Liked by 2 people

   2. Klopt, een vriendin van mij is Vlaams dus zodoende heb ik het geleerd 🙂 Ik kan ook een klein beetje Spaans en Italiaans verstaan, maar Russisch niet haha 🙂

    Liked by 1 person

 1. Vegetariër had ik goed. Het is inderdaad beter om vleesvervangers te eten, maar echt vlees is natuurlijk het meest gezond 😉 ik hou zelf wel van dieren maar ik zou nooit vegetariër worden

  Liked by 1 person

  1. Dat is niet altijd waar, maar ik snap je punt. Er is vlees wat eigenlijk helemaal niet goed voor je is, plus je kunt er bij sommige zelfs ziektes van krijgen. Dus vlees is niet altijd 100% gezond 😉 En ieder zijn eigen keuze 🙂 Liefs

   Like

 2. Sommige van deze verbaasden me wel. Zoals dat je nog nooit te laat bent geweest op school. Supergoed natuurlijk maar de meeste leerlingen komen wel eens te laat. Ik vond het toen dan weer niet meer verbazend dat je nog nooit een 1 hebt gehaald. Ik zelf wel meerdere en ook een keer een 1,4. Op één na allemaal in de derde klas, omdat ik toen een halfjaar geen donder uitvoerde (maar toch door mijn studiebolgedrag van het andere halfjaar wel overging). Die ene 1 die ik niet in de derde heb gehaald, was trouwens in de vijfde voor een opdracht die ik simpelweg niet had gemaakt.

  Liked by 1 person

  1. Dat kan ik me wel voorstellen 🙂 Ik lieg er niet om, ik ben nog nooit te laat geweest. Ik ben een brave leerling die gewoon altijd ruim op tijd van huis weggaat en altijd op tijd wakker is. Sommigen noemen het een gave, ik noem het mijn opleiding serieus nemen 🙂 Liefs

   Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s