Tag

Crazy Cat Lady Tag

Hey Creabea’s,

Zoals jullie wellicht weten heb ik een heel lief katje, die 8 mei 3 jaar geworden is ❀ Ik houd heel veel van hem en ook van mijn katje die helaas in 2014 is overleden. Daarom ga ik vandaag, omdat ik echt weg ben van katten, deze leuke tag invullen πŸ™‚ Dus roep je kat erbij en ga gezellig samen deze tag lezen πŸ™‚

Schattigste foto van je kat(ten)

Om privacy redenen houd ik mijn katje liever voor mezelf. Dit kan wat raar klinken voor sommigen, maar ik wil gewoon niet dat foto’s gekopieerd worden. Hopelijk wordt dit gerespecteerd en mocht dit niet begrepen worden, dan kun je me altijd een mail sturen.

Bijzondere eigenschappen

J is echt een dondersteen. Hij kauwt en knaagt overal aan, heeft soms heel random ineens wilde ren en stoei buien en kan ook de gehele dag slapen. Hij is vrij kieskeurig wat zijn eten betreft, ziet de kleinste insecten door het huis heen bewegen en komt juist op de momenten dat je met werk bezig bent, op je schoot liggen.

Omschrijf het geluid dat je kat maakt

Als hij spint, dan maakt hij een heerlijk spinnend, brommend, lief geluidje. Hij knort af en toe en het klinkt zo onwijs schattig ❀ Als hij miauwt, klinkt hij echt nog als een jong katje. Het is een heel lief miauwtje en ik ben er echt verliefd op ❀

Koosnaam

Ik noem hem altijd oedie poedie, dondersteentje of oelie woelie/kroelie. Vraag me niet hoe ik aan sommige namen kom, haha.

Bekentenis

Ik geef hem echt heel veel kusjes en knuffels. Als hij lekker ligt te slapen, dan kan ik het niet laten even een aaitje te geven. Ook maak ik regelmatig foto’s als hij slaapt. Ik heb echt zoveel foto’s die op elkaar lijken, hihi ^^

Goede tip voor andere crazy cat ladies

Een krabpaal gebruiken de meeste katten niet, maar een krabpaal waar ze in of op kunnen liggen, meestal wel. Als je dit vanaf hun kitten tijd bij je in de huiskamer zet, dan is de kans groot dat ze lekker op de krabpaal gaan liggen en uiteindelijk ook gaan gebruiken om de nagels mee te bewerken.

Wat voor kat zou jij zijn?

Ik denk een Ragdoll. Ik ben aardig, lief, beleefd, behulpzaam en ik houd niet zo van het buiten zijn. Ik zit liever binnen, omringd door mijn familie en vrienden, te genieten van een leuke film, game of boek.

Leukste kattenwebsite

Ik kijk niet zo snel op websites. Ik kijk wel altijd leuke kattenfilmpjes op YouTube, dus ik ga daar voor. Vooral de fails vind ik altijd erg leuk, haha.

Beste kattengif

Vier leuke plaatjes, vier keer lachen, haha.

Een super leuke tag! Ik ben echt dol op katten, en ik ben benieuwd of jij ook een kat hebt πŸ™‚ Laat het me zeker even weten πŸ™‚

Liefs, Demi ❀

 

12 thoughts on “Crazy Cat Lady Tag

  1. Leuk! Mijn twee donderstraaltjes heb je misschien al ooit voorbij gekomen, je maakt af en toe wat mee met katten!😁

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s