Questions to yourself

1000 vragen aan jezelf #23

Hey Creabea’s,

Dit keer vraag 617 t/m 644 🙂

617. Heelt tijd alle wonden?

Nee, je zult altijd iemand blijven missen als diegene veel voor je betekend heeft.

618. Ben je romantisch?

Ik heb geen idee, ik heb het nog nooit uitgeprobeerd. Ik hoop wel dat ik ooit een vriendje krijg waarmee ik bijvoorbeeld gezellig knus op de bank een film kan gaan kijken. Of gezellig samen gamen, dat lijkt me ook erg leuk. Maar voor mij hoeft uit eten gaan niet, dat is voor mij niet echt een vorm van romantisch zijn. Ik zit liever thuis op de bank een film te kijken of te gamen. Ik houd eigenlijk niet zo van romantiek. Geef mij maar een concert, dat is echt geweldig om samen met je vriendje te beleven.

619. Wat zou je tegen je jongere ik willen zeggen?

Ook al wordt het misschien moeilijk, als je maar trouw blijft aan je dromen, wensen en creativiteit, dan kun je heel wat hebben. Je bent sterk genoeg om het aan te kunnen.

620. Wat doe je met gekregen souvenirs?

Diegene ervoor bedanken en ze ergens op mijn kamer neerzetten.

621. Van wie heb je onlangs afscheid moeten nemen?

Mijn oud collega’s toen onze stage erop zat. We gaven elkaar een knuffel, wensten elkaar veel succes en spraken af elkaar binnenkort weer te zien.

622. Ben je een jongens- of een meisjesvader?

Ik ben geen man, haha. Ik kan deze vraag dus niet beantwoorden. Maar als ik een man was en ik zou een kind krijgen, dan zou het geslacht me niets uitmaken. Het gaat erom dat het kindje gezond is.

623. Heb je weleens je eigen ansichtkaarten gemaakt?

Ja, met van die plakkertjes waarmee je verhogingen kon maken en met van die plaatjes die je op kon plakken. Dat deed ik altijd met mijn tante rond de kerstperiode.

624. Hoe zou je familie jou omschrijven?

Als een creatieve meid dat haar dromen nastreeft en niet opgeeft. Een meid dat doorzettingsvermogen heeft, haar opleiding en leven serieus neemt en geniet van muziek.

625. Waar zoek je je kleding op uit?

Ik houd van zwarte kleding met een leuk printje. Het moet niet te strak zitten maar ook niet te wijd.

626. Welke eigenschap vind je niet mooi aan jezelf?

Ik vind het niet zo fijn als mensen me commanderen of dingen opleggen die ik echt niet wilt doen. Ik laat dan duidelijk merken dat ik er niet van gediend ben, maar wel op een beleefde manier.

627. Welk gerecht zou je elke dag willen eten?

Ik zou er niet tegen kunnen om iets elke dag te moeten eten. Maar brood, fruit en groenten eet ik sowieso al iedere dag, dus dan ga ik daar voor.

628. Met welk gevoel loop je door een dierentuin?

Ik vind het heel leuk om al die verschillende soorten dieren te zien en er foto’s van te maken. Maar tegelijkertijd vind ik het wel naar dat ze opgesloten zitten. Ik houd ontzettend veel van dieren en dat is toch altijd wel een beetje anders als je er dan langs loopt. Maar de meesten zijn ook geboren in gevangenschap, dus dat is ook weer anders, aangezien zij eraan gewend zijn, om het zo te zeggen.

629. Wanneer had je eerder je grenzen moeten aangeven?

Tijdens mijn stages. Ik had het gewoon opbouwend moeten aangeven en niet in één keer. Maar dat is altijd achteraf, en als het al te laat is.

630. Wat vind je de beste slechte film die ooit gemaakt is?

Ook al zit er wel vaak humor in, de films van Adam Sandler zijn toch altijd wel een beetje ‘langdradig’ en ‘eentonig.’

631. Is elke dag een nieuw begin?

In principe wel, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Je kunt ook een rotsituatie van de avond ervoor meenemen naar de volgende dag en er de hele dag mee bezig zijn. Het verschilt denk ik per persoon.

632. Waar ga je het liefst naar toe op een eerste date?

Naar een concert lijkt me wel leuk, of naar de film. Of gewoon thuis op de bank naar een film kijken of gamen. Maar naar een pretpark of dierentuin gaan lijkt me ook wel leuk.

633. Wanneer heb je je voor het laatst moeten inhouden?

Tijdens een voorlichting van de jaarprijs. Ze gaan je een soort van verplichten je op te maken met visagie, een kapsel en galakleding. Het spijt me, maar ik ben niet iemand die daar van houdt en ik wil me wel zeker voelen als ik op dat grote podium sta.

634. Kun je iemand nadoen?

Ik kan wel een aantal stemmen nadoen van bekende Nederlanders. Mijn vrienden en familie moeten meestal wel lachen als ik iemand na doe.

635. Wat had je veel eerder moeten doen?

Naar het concert van The Wanted gaan toen ze nog samen waren. Dan had ik ze misschien gezien toen ze gingen toeren door Europa.

636. Zing je altijd mee in de auto?

Ik neurie wel mee of playback, maar luidkeels zingen als er anderen bij zijn? Nee, dat niet. Maar wel als ik alleen in de auto zit, haha.

637. Met wie zou je graag willen ruilen van leven?

Jill Mansell of Sophie Kinsella. Het lijkt me geweldig om een bekende schrijver te zijn, en dan ook nog eens een Engelse schrijver.

638. Wanneer heb je voor het laatst heel hard gejuicht?

Toen ik bij het concert van Walking On Cars was.

639. Hoe gaat het met je liefdesleven?

Ik heb geen liefdesleven. Ik wacht nog tot de prins op het witte paard langskomt 😉

640. Waardoor raak je geïnspireerd?

Door schrijvers, bloggers, artiesten en muziek.

641. Welk muziekinstrument zou je graag willen bespelen?

Elektrische gitaar, dat lijkt me echt heel erg gaaf.

642. Heb je een grote algemene kennis?

Ja, ik weet erg veel. Ik test het altijd door mee te spelen met Weet ik veel, 1 tegen 100, Trivia Crack en vele andere kennisspellen. Maar ik bewijs het ook door toetsen te maken op school.

643. Voor wie heb je een zwak?

Voor knappe mannelijke acteurs, maar ook voor een oud collega van mij.

644. Wat is je grootste obstakel?

Ik zou het zo even niet weten. Ik denk de strenge eisen die men stelt aan opleidingen. Je mag bijna niets meer en moet bepaalde cijfers halen in je stage om af te studeren.

Vraag van de dag: Waar ga jij het liefst naar toe op een eerste date?

Ik hoop dat je dit deel leuk vond ^^

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “1000 vragen aan jezelf #23

Een reactie plaatsen