Tag

De GEWOON NIET tag

Hey Creabea’s,

We hebben allemaal weleens de behoefte om even te zeuren en te zeggen wat we niet vinden kunnen en echt niet normaal vinden. Ik heb deze tag hiervoor gevonden en ik ga hem dan ook ‘gezellig’ klagend invullen πŸ˜‰ πŸ™‚

Eten

Ik kan niet tegen pittig eten en ik houd ook absoluut niet van Buitenlands eten. Voor mij is dit echt een no go.

Muziek

Klassieke muziek, heavy metal, country en opera, dat zijn echt geen muziekstijlen voor mij. Disney liedjes trouwens ook niet.

Kleding

Alles wat te bloot is, dat vind ik echt niet kunnen. Veel te hoge laarzen vind ik ook echt niet mooi, en roze kleding is voor mij hetzelfde als een Barbiepop, niet mooi dus.

Geuren

Sowieso de menselijke lichaamsgeuren, dat vind ik altijd zo ranzig. Maar ook de geur van hele zoete sappen of de snackbar geur, dat vind ik ook echt niet lekker ruiken. Het ruikt alleen maar naar vet.

Seizoen

De zomer is voor mij echt niets, maar de winter ook absoluut niet. Beide seizoenen vind ik het ergst van het hele jaar.

YouTube

Beauty vloggers en ΓΌberhaupt het fenomeen vloggers. Ik heb niets met beauty of fashion en het maakt me niet zo veel uit wat je allemaal doet in je leven.

McDonald’s

De hele snackbarketen. Ik houd niet van patat en ga hier dus ook niet heen. Tevens ben ik ook vegetariΓ«r, dus ik heb daar niets te zoeken.

Personen

Mensen die pesten, denken dat ze heel wat zijn, egoΓ―stisch zijn, zelfingenomen zijn en opscheppen over van alles en nog wat. Maar ook mensen die iets beter denken te weten en hier net zolang in doorgaan tot ze hun gelijk krijgen. Modellen vind ik ook echt afschuwelijk.

Party

Ik feest niet, ik houd er niet van. Ik drink niet, ben geen feestbeest en dansen doe ik alleen op mijn eigen favoriete muziek, en voor een dansles of optreden. Dus nee, absoluut geen party voor mij.

Zo, dit was wel echt een heerlijke klaag tag, haha. Ben jij het ergens mee oneens? Laat het me dan zeker even weten, want ik benieuwd waarom jij het daar niet mee eens bent πŸ™‚ En als je hetzelfde denkt over iets, dan vind ik het ook heel leuk om te weten πŸ™‚

Liefs, Demi ❀

18 thoughts on “De GEWOON NIET tag

  1. Ik luister bijna alleen maar naar klassieke muziek! Maar misschien luister je liever filmmuziek? Het werkt echt als je ernaar luistert tijdens het schrijven of werken voor school πŸ™‚ Leuk te lezen, op de disneyliedjes na dan πŸ˜‰

    Liked by 1 person

    1. Haha zeker weten ^^ Vooral de Nederlandse kost en salades. Fruit en groentes ook πŸ™‚ En brood uiteraard πŸ˜‰ Zo gezond mogelijk πŸ™‚ Haha, leuk dat we het daarover eens zijn πŸ™‚ Liefs

      Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s