Other

Moederdag

Afbeeldingsresultaat voor moederdag 2017

Vandaag is het Moederdag, de perfecte gelegenheid om je lieve moeder in het zonnetje te zetten ❤

Lieve mama,

Al 20 jaar ben jij mijn moeder. Ik houd heel veel van je. Dankzij jou ben ik de vrouw geworden die ik vandaag ben. Jouw lieve vorm van opvoeden, de vrijheid die jij mij gaf, de trotsheid die je voelt als ik een goed cijfer behaal, de glimlach op je gezicht toen je mijn boek in je handen had, blij dat ik een brave puber ben geweest, je lieve woorden en complimenten als ik iets goeds heb gedaan, de blijheid die je had toen ik mijn rijbewijs behaalde, de leuke uitjes die we altijd samen met papa beleven, dat ik dankzij jou nadat onze lieve kat S overleed een nieuw katje mocht hebben, jouw onvoorwaardelijke liefde voor mij, alle eigenschappen die ik van je heb meegekregen, alle zorgen die je voor mij doet en ik voor jou, alle hulp die je me geeft bij het overhoren voor toetsen, de trotse blik in je ogen als je een verhaal van mij leest, dat je mij sterk vindt, dat je trots bent op mijn doorzettingsvermogen en kracht. Maar bovenal, dat jij mij laat zijn.

Dankzij jou, mijn lieve mama, mag ik mijn dromen najagen. Mag ik zijn wie ik ben, mag ik zijn wie ik wil zijn. Jij begrijpt niet altijd waarom ik zo zwijmel bij bepaalde jongens of waarom ik een bepaald liedje leuk vindt, of als we een klein meningsverschil hebben. Maar onze liefde is zo sterk, dat we het meteen weer bijleggen als we ruzie hebben.

Ik heb niet genoeg woorden om te zeggen hoeveel ik van je houd. En gelukkig vertel ik je dit niet alleen op Moederdag, maar het hele jaar door. Want ik houd van je mam, heel veel. En ik weet dat je ook van mij houdt, heel veel zelfs.

Ik ben onwijs blij dat jij mijn moeder bent. Ik wil geen andere, want jij bent de ware voor mij. Jij bent de liefste moeder van de wereld, en ik kan me geen betere wensen. IK HOUD VAN JE MAM ❤

Een fijne Moederdag aan alle moeders van over de hele wereld ❤

Liefs, Demi ❤

18 thoughts on “Moederdag

  1. Dit is op 𝕥𝕙𝕖𝕠 𝕙𝕖𝕣𝕓𝕠𝕥𝕤 👋 𝕥𝕙𝕖 𝕧𝕠𝕚𝕔𝕖 🗣 💌 𝕠𝕗 𝕥𝕚𝕖𝕟𝕖𝕟 🇧🇪 😍💋 herblogden reageerde:
    Nog een bericht van een andere Blogger voor Moederdag dat ik ga herbloggen in de categorie https://groetenuittienen.blog/category/moederdag-mothersday/
    Vriendelijke Groet
    Theo Herbots uit #Tienen

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s