Truth or lie

2 leugens 1 waarheid #3 Answers

Hey Creabea’s,

Een aantal dagen geleden kwam er een leuke challenge online, wat tegelijkertijd een spel serie gaat worden op mijn blog, als jullie dat leuk vinden natuurlijk. Maar genoeg gepraat voor nu. Laten we eens gaan kijken naar de antwoorden, de uitleg van waarom het wel waar is en waarom niet.

A

1. Ik heb weleens gegild in een achtbaan.
2. Ik ben weleens bijna in een ravijn gereden.
3. Ik houd van de kleur oranje.

We waren met de middelbareschool op reis in Praag. We zaten ‘s avonds in de bus om richting huis te gaan. De hele bus lag te slapen en ik was nog wakker. De buschauffeur deed ineens zijn grote lampen aan omdat we op een vrij smalle bergweg reden. Ineens zagen we een vrij diep gat waar een paar bosjes langs de weg stonden. De buschauffeur gooide het stuur om en de hele bus was gelijk wakker. En ik zat voorin dus ik had alles gezien. Ik deed voor de gemoedsrust van de anderen maar net of er niets gebeurd was, maar dat beeld kreeg ik op dat moment niet meer uit mijn hoofd.

Ik heb nog nooit gegild in een achtbaan en ik houd niet van de kleur oranje, sorry voetballiefhebbers, don’t hate me.

B

1. Ik heb vroeger op voetbal gezeten.
2. Ik wil ooit naar Amerika.
3. Ik wil later een kind adopteren.

Ik weet niet zeker of ik later wel kinderen wil, maar als dan wil ik graag één adopteren. Ik ben van mening dat er genoeg kinderen zijn die graag een liefdevol thuis willen hebben. Zij hebben al een leven en ik vind dat zij een beter leven verdienen. Daarom zou ik het wel zien zitten om een kind te adopteren.

Ik hoef niet per se naar Amerika en ik heb nog nooit op voetbal gezeten. Ik heb een hekel aan de sport, nogmaals sorry voor de voetballiefhebbers ^^

C

1. Ik heb weleens voor publiek opgetreden.
2. Ik vind musicals leuk.
3. Ik ben dol op thee.

Toen ik nog op Theatersport zat, heb ik voor een publiek van 50 man opgetreden samen met mijn mede cursisten. We traden op voor onze familie en vrienden en ik vond dat erg leuk om te doen. Ik mis het stiekem wel een beetje.

Ik heb het niet zo op musicals, tenzij er een hele knappe acteur in speelt. En ik lust geen thee helaas.

D

1. Ik wil een YouTube kanaal beginnen.
2. Ik ben weleens verdwaald geweest.
3. Ik heb een hekel aan selfies.

Ik vind selfies echt vreselijk. Ik snap niet waarom je van jezelf een foto wilt maken. Als ik al een foto maak, dan zie je maar de helft van mijn gezicht. Maar dat is echt zelden.

Ik ben nog nooit verdwaald geweest. Tuurlijk weleens met het vinden van de weg maar nog nooit in een bos of op een verlaten plek. En ik wil alleen een YouTube kanaal beginnen als ik niet met mijn gezicht op de camera hoef, dus voorlopig gaat dat niet gebeuren, haha.

E

1. Ik kijk altijd Engelse films en series zonder ondertiteling.
2. Ik heb een hekel aan Halloween.
3. Ik heb nog geen rijbewijs.

Ik ben dol op de Engelse taal en ik kan het heel goed verstaan en begrijpen. Daarom kijk ik liever zonder ondertiteling als ik naar Engelse series of films kijk.

Ik ben juist dol op het Halloween feest en ik heb sinds gisteren al 1,5 jaar mijn rijbewijs 😀

Hoeveel vragen had jij goed?

Liefs, Demi ❤

 

16 thoughts on “2 leugens 1 waarheid #3 Answers

 1. Ah, oh leuk theatersport. Lache. Ik kijk ook nooit met ondertiteling naar bbc, maar dat is vaak meer omdat die ondertiteling zo ontzettend slecht is. Nou, de antwoorden zijn weer verrassend.

  Liked by 1 person

 2. Selfies waarbij iemand.voor de spiegel staat of juist heel lelijk kijkt dat zijn selfies die ik.lelijk vind maar als.je er gewoon lachend en genietend op staat met uitzicht of een leuke artiest dan is.het leuk 🙂

  Liked by 1 person

  1. Ja, dat ben ik met je eens, maar zelf vind ik het onzin ^^ Maar je hebt zeker gelijk, het kan ook leuk zijn, vooral met een leuke jongen, haha 😉 Liefs

   Like

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s