Films/movies

My Movie Tips #19

Hey Creabea’s,

Ik kijk best veel films, en ik ga ongeveer eens per maand naar de bioscoop als er een leuke film draait. In deze rubriek deel ik filmtips, variërend van de wat oudere tot de nieuwere films. It’s movie time!

  • Life

Gerelateerde afbeelding

De bemanningsleden van het Internationaal ruimtestation pikken een ruimtesonde op die afkomstig is van Mars. De ruimtesonde bevat een snel evoluerende levensvorm die steeds intelligenter en sterker wordt. De bemanning doet er alles aan om de vijandige levensvorm uit te schakelen en te voorkomen dat het richting de Aarde ontsnapt.

  • Beauty And The Beast

Afbeeldingsresultaat voor beauty and the beast 2017

Belle is een jonge vrouw, die door een beest gevangen wordt gehouden in zijn kasteel nadat ze zichzelf heeft opgeofferd voor haar vader. Het beest blijkt een vervloekte prins te zijn, die de vloek alleen maar kan verbreken, als hij de ware liefde vindt.

  • The Boss Baby

Afbeeldingsresultaat voor the boss baby

Tim krijgt ineens een vreemd broertje, genaamd Boss Baby. Hij is in kostuum en heeft een aktekoffertje bij zich. De Boss Baby die zich alleen in bijzijn van Tim als een volwassene gedraagt, is er om de bedreigingen van de CEO van Puppy Co te stoppen, die de balans van liefde in de wereld wil verstoren.

  • Chips

Afbeeldingsresultaat voor chips films

Jon Baker en Frank Poncherello zijn lid geworden van de California Highway Patrol in Los Angeles, maar beiden met een compleet andere motivatie. Baker is een beschadigde, professionele motorrijder die zijn leven en huwelijk weer op de rails probeert te krijgen. Poncherello is een arrogante undercover FBI-agent die een overval onderzoekt waarbij miljoenen dollars zijn gestolen, waarschijnlijk door iemand binnen de CHP. De onervaren nieuwkomer en de geharde professional worden bij elkaar gezet, maar het botst meer dan dat het klikt, dus een partnerschap starten is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met Baker’s motorvaardigheden gecombineerd met de straatkennis van Poncherello lukt het misschien… als ze elkaar ondertussen niet tot waanzin drijven.

  • Fist Fight

Afbeeldingsresultaat voor fist fight

Op de laatste dag van het jaar doet de zachtaardige leraar Engels Andy Campbell zijn best om alles onder controle te houden tussen examenstunts, een disfunctionerende administratie en bezuinigingen die banen op de tocht zet. Maar alles gaat van kwaad tot erger wanneer hij per ongeluk zijn veel hardere en veelal gevreesde collega Ron Strickland tegen het lijf loopt. Strickland daagt Campbell uit tot een ouderwetse knokpartij na schooltijd. Nieuws van het gevecht verspreidt zich als een lopend vuurtje en blijkt precies hetgene dat de school, en Campbell, nodig heeft.

  • Central Intelligence

Afbeeldingsresultaat voor Central Intelligence

In 1996 zaten Calvin Joyner en Robbie Wierdicht op dezelfde middelbare school. Joyner was een gevierd sporter, terwijl de dikke Wierdicht veel gepest werd. Hierbij nam Joyner het als een van de weinigen voor hem op. Twintig jaar later is Joyner accountant en getrouwd, maar hij is ontevreden met zijn leven. Op een dag neemt ene Bob Stone contact met hem op. Dit blijkt de codenaam van Wierdicht te zijn, die voor de CIA werkt en inmiddels een gespierde man vol zelfvertrouwen is. Stone heeft Joyners financiële kennis nodig. Joyner besluit Stone te gaan helpen.

Nestel jezelf op de bank of ga naar de bioscoop, en geniet van deze leuke films! 😀

Liefs, Demi ❤

 

16 thoughts on “My Movie Tips #19

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s