Concert

Concertverslag Walking On Cars

Hey Creabea’s,

Maandag 27 februari zou ik officieel naar het concert van Walking On Cars gaan. Wegens zieke omstandigheden van de zanger, werd besloten het concert uit te stellen naar maandag 13 maart. Ik vond het vreselijk 2 weken langer te moeten wachten, maar toen het bijna zover was, kreeg ik weer dat enthousiaste gevoel.

Eerst moest ik van 12 uur tot 2 uur pitchen voor de jaarprijs. Ik heb mezelf in 2 minuten voorgesteld aan de jury, verteld waarom ik ben genomineerd (schrijven van mijn boek, goede prestatie op school en stage) en gingen ze mij nog wat vragen stellen aan de hand van mijn verhaal en ingestuurde juryrapport/formulier.

De speech ging heel goed, maar nu komt het allervetste! Want ‘s avonds ging ik eindelijk op weg naar het concert! Ik was zo dolblij dat het eindelijk ging gebeuren! Ik ken alle 12 de liedjes uit mijn hoofd en ging op weg naar Tivoli Vredenburg. We gingen daar alvast in de rij staan en mochten om 7 uur naar binnen. Om kwart voor 8 zou eerst Tom Walker komen, maar hij bleek uiteindelijk niet te kunnen. Ze hadden een Nederlandse zangeres als voorprogramma geregeld, ene Amber Gomaa. Ik vond haar niet heel geweldig als ik eerlijk moet zeggen. Het is niet mijn muzieksmaak.

Maar gelukkig kwam iets na negenen Walking On Cars het podium op! Ik ging helemaal los, voelde de adrenaline door me heen gaan en genoot intens van de muziek. Ik kon alle nummers, maar dan ook echt alle nummers, volledig meezingen en ik heb elk nummer gefilmd en zoveel mogelijk foto’s gemaakt, alleen bewogen ze nogal veel, hihi ^^ Dit zijn de nummers op volgorde die ze hebben gezongen:

– Tick Tock
– Two Stones
– At Gunpoint
– Ship Goes Down
– Always Be With You
– Don’t Mind Me
– Scared To Be Lonely by Martin Garrix & Dua Lipa (COVER)
– Flying High Falling Low
– Love Backs Down
– Hand In Hand
– Catch Me If You Can
– Coming My Way
– As We Fly South
– Speeding Cars

Het was echt zo geweldig, echt het beste concert waar ik ooit ben geweest! Ik weet niet of ik dit concert leuker vond dan Simple Plan. Ik vind beide bands onwijs gaaf en ze zijn totaal verschillend. Ik heb echt van dit concert genoten, en ik ben zo blij dat ik ze live heb mogen zien, het was geweldig, ik genoot elke seconde ❤ Ze hebben 1 uur  en 15 minuten gespeeld, 13 nummers van zichzelf (alle 12 nummers van hun album en een nieuw liedje) en 1 cover en het was rond kwart over 10 afgelopen, en het begon rond 9 uur. We pakten de trein van 20 over 11 en waren om kwart voor 2 weer thuis.

Liefs, Demi ❤

 

16 thoughts on “Concertverslag Walking On Cars

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s