Top 3-10

Top 5 uitjes

Hey Creabea’s,

Ik ga graag dagjes weg, en dan vooral naar de pretparken. Maar ook de dierentuin mag niet ontbreken, en andere leuke bezienswaardigheden uiteraard ook niet. Dus, kijken jullie mee naar mijn top 5 uitjes in Nederland?

1. Walibi

Afbeeldingsresultaat voor walibi
Link afbeelding

Een geweldig pretpark voor de echte achtbanen liefhebber. Er staan verschillende soorten achtbanen, dus er is voor een ieder wat wils! Het park is overzichtelijk en leuk aangekleed en alles is duidelijk aangegeven waardoor je alles gemakkelijk kunt vinden.

2. Efteling

Afbeeldingsresultaat voor efteling
Link afbeelding

Een heel leuk pretpark voor jong en oud. Je waant je echt in een andere wereld met de attracties en de verhalen die erbij gepresenteerd worden. Sommige gebieden zijn wel vrij onduidelijk aangegeven, en omdat het park zo groot is, weet je algauw niet precies waar je bent.

3. Beekse Bergen

Afbeeldingsresultaat voor beekse bergen
Link afbeelding

Een dierenpark waar je je echt in Afrika waant. De dieren zijn goed te zien en ze zijn verdeeld in verschillende gebieden. Je kunt ook een bootsafari en bus safari doen. Deze zijn beiden erg informatief en de rangers weten waar ze over praten. Je kunt de verblijven goed vinden door de wegwijsborden.

4. The Amsterdam Dungeon

Gerelateerde afbeelding
Link afbeelding

Een leuk griezelfestijn waarin je verschillende ruimtes bezoekt. In die ruimtes wordt een verhaal verteld en speel jij als bezoeker mee. Het is niet voor mensen die bang zijn voor spookhuizen of het donker, maar het is wel echt de moeite waard om het te bezoeken! Ook omdat ze nieuwe plannen hebben voor een mini achtbaan.

5. Madame Tussaud

Gerelateerde afbeelding
Link afbeelding

Het is een mooie mogelijkheid om met je favoriete beroemdheden op de foto te gaan. Niet dat ze nu per definitie levend zijn, maar je hebt zo wel de kans om jezelf te vereeuwigen met die beroemdheid. Het is wel vrij kort, en er staan vaak lange rijen waardoor je soms lang moet wachten voor je met iemand op de foto kunt. En, helaas moet je voor een aantal foto’s betalen.

Heb jij deze uitjes weleens bezocht? Of wil je ze aan de hand van mijn uitleg graag bezoeken?

Liefs, Demi ❤

Advertenties

16 gedachten over “Top 5 uitjes

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s