Vragen aan jezelf

1000 vragen aan jezelf #15

Hey Creabea’s,

Dit keer vraag 393 t/m 420 🙂

 1. Is je partner ook je beste vriend of vriendin?

Ik heb geen partner. Maar als ik die zou hebben, dan vind ik het zeker heel belangrijk dat we goede vrienden zijn, maar het belangrijkste vind ik dat we elkaar accepteren. Hij mij en ik hem.

 1. Welk accent vind je charmant?

Brabants en Brits. Vooral Brits vind ik echt heaven! Ik hoor ook regelmatig dat als ik Engels praat, ik meer neig naar het Britse accent. Maar de Brabanders hebben ook echt een heerlijke stem. Dat heb ik wel gemerkt in Beekse Bergen, haha. Het waren hele knappe rangers, met een heerlijke Brabantse mannenstem.

 1. Op welke momenten van het leven vliegt de tijd?

De dagen dat ik het onwijs leuk heb. Bijvoorbeeld in een pretpark of tijdens een concert. Avondjes met vrienden gaan ook altijd in een windvlaag voorbij. Dat vind ik altijd erg jammer, maar het is wel duidelijk dat je het naar je zin hebt.

 1. Wanneer ben je voor het laatst van kapsel veranderd?

Ik ben geloof ik nog nooit van kapsel veranderd. Ik heb al mijn hele leven lang, steil haar en ik ben het nog niet beu. Ik haal meestal alleen de dode punten weg, verder niet.

 1. Is uit het oog ook uit het hart?

Absoluut niet. Ik mis mijn eerste katje, konijntje en hamstertje heel erg, en ik zal ze nooit vergeten. En als ik mijn katje of het hondje van mijn oom en tante een dag niet zie, dan word ik al gek. Als ik echt geef om mensen, en ik zie diegenen minder of bijna niet meer, dan zal ik altijd aan ze blijven denken en de mooie momenten koesteren.

 1. Hoe zorg je dat het leven soms wat langzamer gaat?

Misschien dat ik dat onbewust zou doen, maar bewust doe ik het niet. Als ik op school of stage zit dan gaan de dagen heel sloom voorbij, maar in het weekend juist heel snel. Ik kan je met zekerheid zeggen dat ik dat niet bewust doe, want anders zou ik het wel omdraaien.

 1. Doe je elke dag iets nieuws?

Nee, ik doe bijna nooit wat nieuws. Nou ja, tuurlijk weleens, maar dan moet het wel te maken hebben met iets wat ik leuk vind, anders zou ik het niet doen. Bijvoorbeeld een nieuwe achtbaan testen, in een ander gebied rijden of naar een nieuwe film of voorstelling gaan.

 1. Waar ben je Oost-Indisch doof voor?

Voor ruzies, nare opmerkingen of pest woorden. Als mensen me willen beledigen dan hoor ik dat amper, ik heb mezelf aangeleerd daar niet naar te luisteren en dat uit te zetten. Ik word zo niet gekwetst, en dat is alleen maar fijn.

 1. Wat is je favoriete troost eten?

Ik ga niet eten als ik verdrietig ben. Ik ga juist muziek luisteren. Ik heb dus geen voedsel wat voor mij geldt als troost eten.

 1. Heb je weleens iets bovennatuurlijks of onverklaarbaars meegemaakt?

Nou, of het bovennatuurlijk of onverklaarbaar was weet ik niet, maar vlak nadat mijn eerste katje was overleden en ik op vakantie ging, keek ik omhoog. Ik zag een paar witte wolken en moest aan haar denken. Ineens zag ik in een wolk de vorm van haar lieve koppie, en het was net alsof ze me liet weten dat ze altijd bij me zou blijven. Dat was een mooi moment wat ik niet meer zal vergeten.

 1. Welke uitdaging moet je overwinnen?

Er zijn heus een paar uitdagingen, maar ik kan zo niet bedenken welke ik echt zou moeten ‘overwinnen.’

 1. Wie heeft je het meest beïnvloed in het leven?

De pesters en mijn familie. Door de pesters ben ik meer voor mezelf op gaan komen, heb ik geleerd de negativiteit te negeren en ben ik sterker geworden. Mijn familie in het feit dat ze me altijd steunen, trots op me zijn en me alles hebben geleerd wat ik nu weet. Ze zijn er altijd voor me geweest, in goede en in slechte tijden.

 1. Wat is klein geluk voor jou?

Een kusje van mijn katje, een nieuw liedje, een nieuwe aflevering van mijn favoriete serie, een tweet van Nathan, een lief berichtje van een dierbaar iemand.

 1. Doe je weleens dingen uit medelijden?

Ik geloof het niet. Ik wil wel graag andere mensen helpen die het moeilijk hebben, maar dat is meer omdat ik ze echt wil helpen en ze wil laten weten dat ik om ze geef. Maar ik probeer ook aan mezelf te denken, want het moet niet zo zijn dat ik altijd maar voor anderen klaar sta, terwijl ze dat niet bij mij doen.

 1. Wanneer was je laatste spelletjesavond?

Mijn laatste spellenmiddag was in de zomervakantie met een paar vrienden van me bij mij thuis. Het was toen heel gezellig en we hebben heel hard gelachen. Dat zouden we eigenlijk snel weer eens moeten doen.

 1. Ben je goed in je werk?

Ik vind van wel. Ik sta soms versteld van wat ik allemaal uit mijn mouw schudt en hoeveel inspiratie ik heb. Ik ben een harde werker, creatief en goed met taal, en dat uit zich in mijn werk. Ik krijg geregeld complimenten over het werk dat ik lever, en uiteraard ook op de artikelen die ik schrijf.

 1. Wie bewonder je?

Nathan. Hij is na de breuk zo hard gaan knokken voor zijn eigen solo carrière, en hij heeft eindelijk zijn eerste soloalbum uitgebracht. Maar ik bewonder hem ook om wie hij is. Hij geeft echt om zijn fans, neemt de tijd ze te laten weten dat hij om ze geeft en inspireert ze door zijn nummers en opbeurende woorden, dag in en dag uit.

 1. Heb je een goede gewoonte die je iedereen zou aanraden?

Om je spullen denken en er zuinig mee omgaan. Ik maak bijna nooit iets stuk, spullen gaan lang mee en ik ben er ook gewoon echt zuinig op. Geld groeit immers niet aan een boom, en spullen worden steeds schaarser. Maar ook het feit dat ik veganistisch ben en om het milieu denk, raad ik zeker aan, om zowel de dieren als de wereld te beschermen.

 1. Wat sla jij over in de krant?

Alles, ik lees de krant niet

 1. Wat doe je met grijze haren?

Ik heb gelukkig nog geen grijze haren, moet er ook niet aan denken om dat nu al te hebben…

 1. Wat stond er op je laatste Instagram foto?

Een quote, maar welke precies weet ik niet meer ^^

 1. Sta je liever op de voorgrond of achtergrond?

Achtergrond. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook gaaf vind om met een theaterstuk op te treden of om een presentatie te geven. Maar meer dan dat doe ik niet, daar houd ik gewoon niet van. Ik hoef niet in de belangstelling te staan, ik zit liever achter mijn computer te schrijven.

 1. Hoe vaak lak je je nagels?

Sinds ik mijn katje heb niet meer, ik ben veel te bang dat hij de afgebrokkelde nagellak stukjes op zal eten. En ik heb er ook gewoon niet veel zin in, het kost zoveel werk en je hebt er zo kort plezier van. Of nou ja, plezier, je snapt wat ik bedoel.

 1. Filter je het nieuws voor jezelf?

Ik volg eigenlijk niet zoveel nieuws, alleen wat ik hoor als mijn ouders naar het journaal kijken, of als er toevallig een bericht langskomt op Facebook. Ik ben niet heel bezig met het nieuws en hoef niet altijd te weten wat er speelt, ik hoor het vanzelf wel.

 1. Voor welk tv-programma zou je jezelf opgeven?

Ik denk dat ik me wel zou willen opgeven voor een kookprogramma, zoiets als Heel Holland Bakt of Masterchef. Maar ik zou het ook wel leuk vinden om mee te doen aan een quiz of spelshow

 1. Hoe beleg je het liefst je boterham?

Dat verschilt. Maar meestal doe ik kaas op mijn boterham.

 1. Wat is je grootste zwakte?

Ik vergeef mensen best snel, vooral vrienden. Het is meer dat ik gewoon zo blij ben dat ik vrienden heb, dat ik ze niet kwijt wil raken. Maar als het echt iets heel ernstigs is, dan vergeef ik mensen echt niet zo snel. Ik ben niet zo ingesteld dat ik alles maar vergeef, maar wel de kleine dingen, die vergeef ik wel heel snel.

 1. Hoe amicaal ben je?

Ik ben altijd wel vriendelijk, ook tegen mensen die ik niet ken. Ik heb alleen niet altijd de behoefte om te praten, maar een glimlach kan er zeker wel vanaf. Ik stel me altijd professioneel op, en probeer zoveel mogelijk oogcontact te maken. Maar als je me hebt beledigd, je werk niet doet of iets anders wat niet door de beugel kan, dan heb ik ook geen zin om moeite te doen om wel aardig tegen diegene te doen. Er is een grens.

Vraag van de dag: Wie bewonder jij?

Ik hoop dat je dit deel leuk vond ^^

Liefs, Demi ❤

 

Advertenties

14 gedachten over “1000 vragen aan jezelf #15

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s