Questions to yourself

1000 vragen aan jezelf #14

Hey Creabea’s,

Dit keer vraag 365 t/m 392 🙂

 1. Van welke kleine dingen kun je genieten?

Van een knuffel van mijn kat, een liedje van Simple Plan, Nathan Sykes of Walking On Cars en een reactie op mijn blog ^^

 1. Waarvoor mogen mensen jou altijd wakker maken?

Voor een lieve kleine kitten, of voor een lieve reactie op mijn blog. Of als een familielid of goede vriend of vriendin me nodig heeft, dan sta ik altijd voor diegene klaar, ongeacht het tijdstip.

 1. Wat zou je willen veranderen aan je uiterlijk?

Ik ben tevreden met mijn neus, ogen, mond, handen, voeten, armen, schouders en mijn haar. Ik ben alleen niet helemaal tevreden over mijn benen en buik, maar ik ben al heel wat kilo’s afgevallen, echt heel veel, en dat is zeker te zien 😀

 1. Wat wil je dat mensen zeggen op je begrafenis?

Daar wil ik absoluut niet over nadenken, maar het liefst iets als: Een creatieve meid, met een hart van goud voor zowel mens als dier. Voor iedereen klaarstaan, genieten van muziek en altijd in de hoogste achtbanen, dat is zij.

 1. Laat jij je makkelijk voor de gek houden?

Nee, het kost bij mij veel moeite om me voor de gek te houden. Vooral op 1 april geloof ik niets. Je moet met goede argumenten komen om me te overtuigen, of in ieder geval een logisch verhaal hebben.

 1. Wat zou je doen als het onmogelijk mis kon gaan?

Bungeejumpen, parachutespringen en dat soort gevaarlijke en extreme sporten. Als dat nooit mis zou gaan, zou ik dat zeker een keer willen doen!

 1. Moet je altijd alles kunnen zeggen?

Nee, vind ik niet. Sommige dingen hoor je niet te zeggen, en dan kun je ze beter voor jezelf houden. Tuurlijk horen mensen graag de waarheid, maar als je ze er erg mee kwetst of zelfs discrimineert, moet je het niet zeggen.

 1. Aan wie moet je meer aandacht besteden?

Ik zou het niet weten. Ik geef mijn vrienden voldoende aandacht, en ook mijn familie krijgt veel aandacht. Ik ga iedere week naar mijn oma en opa toe, zie mijn ouders iedere dag en bel geregeld met andere familieleden. Met vrienden app ik veel, en ook mijn katje krijgt iedere dag aandacht, een beetje te veel, hihi. En natuurlijk krijgt het hondje van mijn oom en tante ook 2 keer per week een halve dag aandacht van mij ^^

 1. Kun je makkelijk loslaten?

Als mensen weggaan heb ik daar geen moeite mee, of als ik ze een tijdje niet zie ook niet echt, maar toen mijn eerste katje overleed, had ik veel moeite haar los te laten, heel veel. Maar na veel verdriet en een goed afscheid, heb ik het kunnen accepteren, met veel pijn. Ik denk nog iedere dag aan haar, en zal haar nooit vergeten.

 1. Waar ben je dankbaar voor?

Dat ik mijn lieve katje heb mogen adopteren, en hem zelf mocht uitkiezen. Het is echt mijn kindje, mijn schatje. Maar ik ben ook dankbaar voor de vrienden die ik heb, en voor de familie die me altijd steunt. Ik ben ook dankbaar voor mijn fantastische blog, en voor de opleiding die ik mag volgen.

 1. Zijn complimentjes van mensen die je niet goed kent belangrijk voor je?

Nou, belangrijk niet nee, maar het is natuurlijk altijd leuk om een complimentje te krijgen. Ik zeg nooit nee tegen een lieve opmerking ^^

 1. Voor welk dier ben je bang?

Ik ben niet echt bang voor dieren, er zijn wel dieren die ik niet leuk vind. Maar nee, ik ben niet bang voor dieren.

 1. Waardoor was je voor het laatst helemaal van slag?

Door een fikse ruzie, waarbij ik veel scheldwoorden en nare opmerkingen voorbij heb zien komen. Ik was er echt kapot van, en heel erg geschrokken.

 1. Wat ligt er standaard in je koelkast?

Een lekker koel flesje water, en genoeg fruit en groenten ^^

 1. Schaam je je dat je naar bepaalde tv-programma’s kijkt?

Nee, ik heb ook openlijk gedeeld welke programma’s ik zoal kijk. Er zit niets tussen waarvoor ik me schaam, het zijn normale programma’s waar velen naar kijken.

 1. Wanneer had je de tijd van je leven?

Toen ik bij het concert van Simple Plan was. Ik genoot, ik ging los en het was een van de beste dingen waar ik ooit ben geweest in mijn leven.

 1. Op wie had je onterecht kritiek?

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit onterecht kritiek had op iemand. Ik ben sowieso iemand die niet oordeelt, dus ik kan me niet voorstellen dat ik wel onterecht kritiek had op iemand.

 1. Hergebruik je weleens andermans grappen?

Meestal alleen om ze te vertellen aan andere vrienden of mijn familie, gewoon omdat het een geniale grap was. Maar ik vermeld er dan wel bij van wie hij is, anders vind ik het oneerlijk.

 1. Bestel je altijd hetzelfde in een restaurant?

Meestal wel. Ik bestel meestal hetzelfde drankje en hetzelfde gerecht. Maar ik ga niet vaak naar een restaurant, omdat ik daar niet zo van houd. Je kunt daar lang niet alles bepalen en ergens vind ik dat irritant.

 1. Wat is je geheime ambitie?

Ik wil auditie doen voor de Fright Nights, en ik wil mijn complete boekenserie uitgeven en het lijkt me super gaaf als ik ergens handtekeningen kan uitdelen en dat mensen daadwerkelijk daarvoor naar me toe zouden komen om me te ontmoeten. Maar een eigen bakkerij beginnen is ook echt een grote ambitie.

 1. Hoe zou je je dagen vullen als je alles mocht doen wat je wilde?

Dan ging ik iedere dag naar Walibi, haha. Ik ging dan zoveel mogelijk concerten bezoeken, zoveel mogelijk achtbanen uittesten en als actrice rondlopen tijdens de Walibi Fright Nights.

 1. Waar word je altijd enthousiast van?

Van muziek, mijn katje en als ik een dagje uit ga, dan ben ik hartstikke vrolijk!

 1. Van welke spullen kun je genieten?

Spelcomputers, boeken en cd spelers/mp3 spelers.

 1. Vind je het leuk om nieuwe dingen te doen?

Het hangt ervan af wat het is. Ik doe het liefst dingen die ik leuk vind of dingen die me echt leuk lijken. Wat me niet leuk lijkt ga ik ook niet proberen.

 1. Ben je een vragensteller of een verteller?

Ik denk allebei. Ik vertel graag om anderen te entertainen of bijvoorbeeld omdat ik advies nodig heb. En uiteraard blog ik omdat ik graag dingen wil delen. Als ik met iemand praat dan stel ik altijd vragen om diegene beter te begrijpen, te laten weten dat ik mee denk en geïnteresseerd ben. Maar ook als ik dingen niet snap.

 1. Wat was je laatste creatieve uitspatting?

Ik was bezig met mijn scrapbook, en ik krijg ineens een geniale ingeving. Dat heb ik uitgewerkt en het resultaat zag er echt verbazingwekkend goed uit.

 1. Bij welk liedje draai je de radio harder in de auto?

Dat doe ik echt bij heel veel liedjes, vooral de opgeturnde nummers, dj nummers en dergelijke. Ik heb niet echt één of twee nummers waar ik dat bij doe, dat zijn er wel meestal meer dan twee.

 1. Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?

Tijdens de Fright Nights met 2 goede vriendinnen. We hebben heerlijk gelachen en genoten. Ik baal dat de Fright Nights maar een paar weekenden zijn, en dat het ook maar één maand is. Snik snik.

Vraag van de dag: Voor welk dier ben jij bang?

Ik hoop dat je dit deel leuk vond ^^

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “1000 vragen aan jezelf #14

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s