Top 3-10

Top 5 sporten

Hey Creabea’s,

Er zijn een aantal sporten die ik leuk vind, en die ik ook heb beoefend of uitgeprobeerd. Sommigen van deze doe ik af en toe nog wel eens, maar zeker niet op professioneel niveau. Ik vind sporten trouwens heel fijn, en ik sport dan ook zo vaak als dat ik kan. Laten we eens kijken naar mijn favoriete sporten 🙂

1. Skateboarden

Gerelateerde afbeelding
Link afbeelding

Ik kan geen speciale trucjes of gekke stunts, maar ik vind het leuk om te skateboarden. Vooral op een vlakke achtergrond kun je veel vaart maken. En de designs op de decks vind ik gewoon altijd gruwelijk gaaf.

2. Boksen

Afbeeldingsresultaat voor boksen
Link afbeelding

Als je elkaar goed behandeld en duidelijke regels maakt, dan is een beetje sparren op zijn tijd best wel leuk. Zolang je maar een speciaal gebit in hebt en goede bokshandschoenen draagt, dan is er niets mis met de sport.

3. Dansen

Afbeeldingsresultaat voor hiphop
Link afbeelding

Ik heb vroeger op streetdance/hiphop gezeten. Ik dans nog regelmatig (wel in mijn eigen kamer) en ik mis stiekem die danslessen wel. Ik doe daarom ook graag Just Dance. Dansen vind ik heerlijk en het voelt bevrijdend.

4. Zwemmen

Afbeeldingsresultaat voor zwemmen
Link afbeelding

Ik heb kort aan wedstrijdzwemmen gedaan, maar op den duur besloot ik ermee te stoppen. Ik heb 7 zwemdiploma’s en ik zwem nog regelmatig. Vooral baantjes trekken vind ik heerlijk en rustgevend om te doen.

5. Basketbal

Gerelateerde afbeelding
Link afbeelding

Basketballen heb ik overgenomen van mijn vader. Ik vind het een leuke sport, en vooral het schieten en dunken vind ik gaaf om te doen. Een 3 punter scoren geeft voldoening, en goed zijn in vrije schoten kan de score binnen no time veranderen.

Sorry dat sommige plaatjes een beetje saai zijn, ik moet rekening houden met copyright en schending van privacy als er mensen op staan.

Speel jij deze sporten ook? Of heb je ze gespeeld?

Liefs, Demi ❤

24 thoughts on “Top 5 sporten

 1. Ik heb vroeger veel geskateboard, vond ik echt gaaf!
  Basketbal was ik ook wel goed in, net zoals volleybal (eigenlijk alle balsporten wel!) en de NBA kijken is altijd een feestje ! 🙂
  boksen vind ik niks aan.. dansen als sport ook niet zo (wel mooi om naar te kijken) en zwemmen is ook niet zo mijn ding 😛

  Liked by 1 person

  1. Wat gaaf! Nooit gedacht dat jij zou skateboarden 😀 Haha, ik vond volleybal ook altijd leuk 🙂 Jammer, boksen is juist een fijne sport 😉 Hahaha. Liefs

   Like

 2. Ik heb vroeger altijd een gevechtssport beoefend dit op semi professioneel vlak.
  En zoals je het beschrijft sparren is soms nog minder gevaarlijk dan voetbal of andere sporten.

  Aum Shanthi

  Liked by 1 person

   1. Dat is het zeker niet. En wat het mooie is, na het sparren ben je nog steeds de beste vrienden, of na een competitie. Men heeft altijd respect voor de tegenstander bij een gevechtssport.

    Aum Shanthi

    Liked by 1 person

 3. zelf heb ik jaren op dansles gezeten en begin nu weer te verlangen naar het dansen. Boksen en basketbal vind ik ook erg leuk maar hier heb ik nooit echt iets mee gedaan, misschien iets voor later!

  Liked by 1 person

  1. Dat heb ik ook inderdaad! Ik mis het dansen 🙂 Het is beiden erg leuk, maar zeker erg verschillend! Boksen is zwaar en je moet veel kracht hebben, basketbal is samenwerken en je schieten en verdediging oefenen. Beiden leuk maar totaal verschillend 🙂 Liefs

   Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s