Top 3-10

Top 5 tekenfilms

Hey Creabea’s,

Ondanks dat ik volwassen ben, vind ik nog steeds dat je een tekenfilm mag kijken. Onder een tekenfilm staan geen vaste leeftijden, dus waarom doen sommige mensen zo moeilijk over het kijken naar tekenfilms? Ik besluit dan hierbij de sleur te doorbreken en mijn top 5 te delen πŸ™‚

 1. Ratatouille

Afbeeldingsresultaat

De film gaat over Remy, een rat dat droomt over een carrière als kok. Samen met het keukenhulpje probeert hij onopgemerkt hogerop te komen in hartje Parijs. Zal hij kok worden, of valt alles in de soep?

Ik vind de film heel leuk omdat de hoofdpersoon niet een mens, maar een dier is. Ik ben dol op koken en ik vind de locatie waar de film zich afspeelt ook zeker niet verkeerd. Het is een leuke, grappige film en de lieve Remy doet je hart smelten.

2. Rapunzel

Afbeeldingsresultaat voor rapunzel film

Een meisje dat opgesloten zit in een toren, wil graag ontsnappen. Nadat ze een pact heeft gesloten met een inbreker en crimineel, beleven ze samen een wild avontuur. Zal alles goed aflopen, of beland ze terug in de toren?

Ik vind vooral het paard heel erg grappig. De relatie tussen hem en Eugene is echt meesterlijk hilarisch. Ik vind het ook mooi hoe ze haar hebben neergezet als karakter. Ze is moedig, wil haar dromen bereiken en heeft een hart van goud.

3. Despicable Me

Afbeeldingsresultaat voor despicable me

Een slechterik met de naam Gru, wil de maan stelen. Hiervoor moet hij een krimpstraal zien te bemachtigen. Hij adopteert 3 koekjes verkopende meisjes om dichterbij de straal te komen. Maar ontwikkelt hij iets voor ze, of is dat maar schijn?

Vooral om de Minions moet je erg lachen in deze film. Ik vind het ook erg leuk om te zien hoe de relatie zich ontwikkelt tussen de meisjes en Gru. Een erg leuke, grappige film.

4. Madagascar

Afbeeldingsresultaat

4 dieren willen ontsnappen uit de dierentuin om het wild op te zoeken. Uiteindelijk belanden ze in het wild, en willen ze het liefst weer terug. Of veranderen ze toch van gedachten?

Ik blijf deze film gewoon leuk vinden. De karakters zijn allemaal zo verschillend en worden zo goed neergezet. Ook de delen erna zijn erg leuk. Ik blijf de humor in de films geweldig vinden. Dit is ook een van de weinige films die ik ieder jaar wel weer een keer kijk.

5.Β The Little Mermaid

Afbeeldingsresultaat voor de kleine zeemeermin film

Een zeemeermin wil graag contact maken met de mensen op het land na het verzamelen van allerlei mensenspullen. Via een heks krijgt ze deze kans, maar daar moet ze wel wat voor opgeven. Is dat het waard voor de liefde?

Dit blijft een klassieke Disney film die ik onwijs leuk vindt. AriΓ«l was vroeger mijn favoriete Disney karakter. Haar moed en passie om haar dromen waar te maken waren heel overtuigend en sloten goed aan bij de film. Ook de sidekicks van haar zijn hilarisch, vooral omdat ze het tegenovergestelde van elkaar zijn.

Kijk jij ook nog steeds tekenfilms? Wat vindt jij van mijn favorieten? En wat is jouw favoriet?

Liefs, Demi ❀

30 thoughts on “Top 5 tekenfilms

 1. Ik ben DOL op tekenfilms!! Ga meestal ook naar de bioscoop met mijn Man als er een nieuwe uit komt.
  Zeker de Minions.. daar ben ik helemaal dol op! Verheug mij deze zomer al op deel 3 van Dispicable Me!
  Monster en Co vind ik ook leuk.. Toy Story ook, Ice Age, Madagascar, Trollz was ook verrassend leuk en Finding Nemo en Finding Dory!! Geniaal !! πŸ˜›

  Liked by 1 person

 2. ik heb eigenlijk in mijn leven nog maar weinig disney films gezien maar de minions lijkt me ook leuk en madagascar ook. liefs

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s