Challenge

30 Day Blog Challenge #12

Hey Creabea’s,

Vandaag nummer 12 van deze leuke blog challenge ^^

Afbeeldingsresultaat voor 30dayblogchallenge nl

Hoe gastvrij ben jij?

Ik ben heel gastvrij. Ik nodig mensen graag bij me thuis uit en vind het heerlijk om dingen te organiseren. Vooral het organiseren van spellen middagen, verjaardagen of filmavondjes vind ik erg leuk. Ik vind het juist leuk om mensen thuis te ontvangen.

Het schoonmaken vooraf vind ik ook altijd fijn, ik laat graag een opgeruimd huis zien. Over het algemeen is ons huis altijd wel opgeruimd, omdat we een kat hebben waarvoor we zowat alles moeten opruimen. Dus in dat opzicht scheelt dat wel. Maar nog even een beetje extra stofzuigen of dweilen voordat gasten komen, dat doe ik altijd.

Ik vind het ook wel leuk om mijn kamer te laten zien, omdat ik benieuwd ben naar wat anderen ervan vinden. Maar over het algemeen zit ik niet met vriendinnen op mijn kamer, dat doe ik liever in de woonkamer. Daar hebben we namelijk alles zo goed als bij de hand, en er is dan meer ruimte uiteraard.

Ik vind het ook erg leuk om naar mensen toe te gaan, maar stiekem vind ik het iets fijner als iets bij mij thuis is. Je hebt gewoon je eigen spullen om je heen, je kan je eigen huisregels hanteren en de organisatie ligt geheel in jouw handen. Je weet ook waar alles ligt en ik vind het gewoon fijner om alle touwtjes in handen te hebben, en ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, en dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Ben jij ook zo organisatorisch en gastvrij?

Liefs, Demi ❤

18 thoughts on “30 Day Blog Challenge #12

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s