Questions to yourself

1000 vragen aan jezelf #11

Hey Creabea’s,

Dit keer vraag 281 t/m 308 🙂

281. Verzin je vaak doemscenario’s?

Ik verzin ze niet, maar ben er weleens bang voor. Maar ik probeer er zo min mogelijk aan te denken, omdat ik er alleen maar bang van wordt, en dat komt dan niet ten goede van waar ik op dat moment mee bezig ben, zoals een presentatie of uitje naar een pretpark.

282. Wat stel je te vaak uit?

Ik stel niet echt iets uit. Ik maak huiswerk op tijd, leer ruim van tevoren en begin vroeg met me klaar te maken voor school. Nee, ik stel niet echt iets uit nee.

283. Zijn dieren net zo belangrijk als mensen?

Ja, voor mij wel. Dieren zijn ook levende wezens, ze geven je liefde en genegenheid. Ze zijn er voor je en voor mij werken ze steunend. Dieren zijn voor mij heel belangrijk.

284. Hoe zeker ben je van jezelf?

Ik ben er wel zeker van dat ik creatief ben, dat ik veel fantasie heb en dat ik het in me heb om schrijfster te worden.

285. Wat was een onvergetelijke dag?

Toen ik mijn kitten mocht ophalen. Ik vergeet nooit meer hoe blij ik was toen hij eindelijk met ons mee ging naar huis.

286. Wat durf je niet aan jezelf toe te geven?

Dat ik stiekem wel bloggers wil ontmoeten, maar het ook wel eng vindt. En dat ik stiekem ook wel een date of relatie zou willen, maar ik ben er niet hunkerend naar op zoek. Ik vind het prima om alleen te zijn, maar ik zou wel eens willen meemaken hoe zoiets voelt.

287. Om welke filmscène moest je huilen?

Ik huil niet bij films. Maar ik vond het wel zielig toen in de film Guardian de jonge leerling zijn meester niet kon houden, en deze uit zijn hand gleed. Hij werd opgeslokt door de woeste zee. Maar ook het moment van Hachi, vond ik erg zielig.

288. Wat was je laatste goede idee?

Om mijn presentatie voor Nederlands te doen over bloggen. Ik kon mijn passie delen met mijn klas, en dat voelde goed.

289. Welk verhaal zou je met heel Nederland willen delen?

Dat ik een blog heb, schrijfster wil worden en onwijs veel houd van dieren.

290. Vergeef je mensen makkelijk?

Ja, ik kan niet lang boos blijven op mensen, vooral niet op mijn familie en vrienden. Ik vergeef mijn docenten en begeleiders van mijn vorige opleiding echter niet.

291. Wat deed je vroeger wel in een relatie en nu niet meer?

Ik heb nog nooit een relatie gehad, en kan deze vraag dus niet beantwoorden.

292. Wat hoop je nooit mee te maken?

Oorlog. Dat zou ik het allerergste vinden.

293. Vind jij: wat niet weet, wat niet deert?

Nee, als er iets is wat over jou gaat, dan zou ik dat wel graag willen weten. Maar misschien is het ook maar goed als je niet alles weet wat er over je word gezegd, daar word je alleen maar onzeker van.

294. Hoe belangrijk is de mening van anderen bij het nemen van beslissingen?

Voor mij niet zo heel belangrijk. Ik doe waar ik gelukkig van word en waar ik me goed bij voel. Maar ik vraag wel vaak om de mening van mijn familie, omdat zij het dichtste bij me staan. En mijn vrienden vraag ik ook vaak om advies.

295. Ben je een vooruit- of een achteruitdromer?

Ik denk een vooruit dromer. Ik droom graag over later, wat voor leuke dingen er nog gaan gebeuren en waar ik me op kan verheugen.

296. Ga je makkelijk de confrontatie aan?

Het hangt van de situatie af. Als het om mijn opleiding of over mijn familie gaat wel, maar anderzijds denk ik niet dat ik snel wat zeg.

297. Waarin verschillen je moeder en jij?

Zij lust echt alles, en ik lust veel minder, haha. Ook is zij meer bestand tegen pittig eten, en ik niet. Ik ben vegetariër, en zij niet. Daarin verschillen we wel, ja.

298. Waar ben je het liefst?

Thuis, op de bank in de kamer. Maar ook op mijn eigen slaapkamer, met mijn eigen bedje, spulletjes en bureau.

299. Krijg je voldoende aandacht van het andere geslacht?

Ik heb geen vriendje, haha. Maar ik kan wel veel beter optrekken met jongens. Ik trek dan ook meer naar ze toe dan naar meisjes. Ik heb een beetje dezelfde humor en houd ook van gamen. Maar momenteel kan ik het erg goed vinden met een mannelijke collega, en we kletsen heel veel tijdens onze stage.

300. Wat is je favoriete toetje?

Een bolletje vanille ijs en een bolletje aardbeien ijs, jammie!

301. Waarin ben jij een natuurtalent?

Nou, natuurtalent, dat niet, maar ik durf wel te zeggen dat ik erg goed ben in schrijven. Ik heb immers een boek uitgebracht, en ik heb een blog. Ik schrijf ontzettend graag, het liefst fantasieverhalen. Maar ook real life stories, gecombineerd met fantasy. Ik ben ook erg creatief, en dat uit zich dan ook in tekenen et cetera. Maar schrijven, daarin ben ik toch wel echt een (natuur)talent.

302. Wie in je omgeving is onlangs positief veranderd?

Ik heb niet echt iemand die veranderd is, maar wel twee jaar geleden. Een goede vriend van me vertelde toen dat hij zich niet goed voelde in zijn lichaam, en een vrouw wilde worden. Nu voelt ze zich een stuk beter, en is onze band heel erg versterkt. Dus ze is zeker positief veranderd ^^

303. Heb je jezelf weleens betrapt op racisme?

Nee, absoluut niet. Ik respecteer een ieder om hoe hij/zij eruit ziet, waar hij/zij vandaan komt en als hij/zij op beiden of hetzelfde geslacht valt. Ik respecteer een ieder, desondanks de afkomst of religie. Een ieder is een mens, en we leven in een multiculturele samenleving, waar ik absoluut geen moeite mee heb.

304. Voel je je fit?

Jazeker, ik doe genoeg aan beweging. In ieder geval speel ik vaak op de Wii, zoals dansen en workouts. Maar ik doe ook aan hardlopen en zwemmen. Dus ik voel me zeker fit genoeg. Ook ga ik regelmatig naar de sportschool.

305. Heb je financieel alles op orde?

Ik denk het wel.

306. Welk boek heeft je teleurgesteld?

Grijs gebied van Marion Pauw. Ik weet niet of je het echt een teleurstelling moet noemen, maar ik vond het niet zo’n leuk boek, een beetje langdradig, en het bleef wel aardig lang hangen in dezelfde sleur.

307. Om welke reden vond je laatste verhuizing plaats?

Ik ben nog nooit verhuisd, gelukkig ^^

308. Ben je een zwart-witdenker?

Nee, eigenlijk niet. Ik vind niet dat er maar twee opties zijn, er zijn altijd wel meer opties. Het is ook dat je eigenlijk een keuze stelt, of het een of het ander. Ik houd er niet van om aan iemand maar twee keuzes te geven, of om mezelf twee keuzes te geven. Ik denk dat je dan zoiets hebt van: dan lijkt het net alsof één van de twee fout is.

Vraag van de dag: Waarin ben jij een natuurtalent?

Ik hoop dat je dit deel leuk vond ^^

Liefs, Demi ❤

20 thoughts on “1000 vragen aan jezelf #11

    1. Haha, ik weet zeker dat je goed kunt zingen. Een ieder heeft een eigen stem en ik vind dat er niet zoiets bestaat als ‘zuiver en geweldig’ zingen 😉 Liefs

      Like

  1. Lastige vraag om te zeggen waar ik mezelf een natuurtalent in vind. Die doemscenario’s daar heb ik zelf ook wel eens last van en vervolgens valt de werkelijkheid mee. Zo irritant

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s