Films/movies

My Movie Tips #17

Hey Creabea’s,

Ik kijk best veel films, en ik ga ongeveer eens per maand naar de bioscoop als er een leuke film draait. In deze rubriek deel ik filmtips, variërend van de wat oudere tot de nieuwere films. It’s movie time!

  • Star Wars: Rogue One

Afbeeldingsresultaat voor star wars rogue one

Een film in de Star Wars reeks. De film speelt zich af net voor de gebeurtenissen in Episode IV: A New Hope. Een groepje rebellen probeert de plannen van de eerste Death Star te bemachtigen. Het einde vond ik wat vlak en ook een beetje jammer, maar ergens sloot het ook wel aan bij het verhaal van de film.

  • Fantastic Beasts And Where To Find Them

Afbeeldingsresultaat

Verfilmd namens het boek van J. K. Rowling. Een magiër arriveert in New York voor een congres. Echter verdwijnen er allerlei wezens uit zijn koffer, en een ander groot ‘monster’ trotseert en verwoest New York. Is er een verband? De manier waarop Eddie Redmayne de hoofdrol speelt, vind ik erg sterk. Hij heeft een leuk accent en zijn trekjes geven het karakter een goede vorm.

  • John Wick

Afbeeldingsresultaat

Het gaat over een man die een legende is in het misdaadcircuit. Als zijn vrouw overlijdt, en hem een hondje nalaat, is hij na een lange tijd gehecht geraakt aan het beestje. Maar dan komen zijn ‘vrienden’ onaangekondigd langs, en vermoorden zijn hond. Hij is hierna in rep en roer, en klaar om zijn ‘vrienden’ hetzelfde lot te geven. De film was niet helemaal naar mijn smaak, maar het is dat ik fan ben van Keanu.

  • Onze Jongens

Afbeeldingsresultaat voor onze jongens

Een soort Magic Mike, maar dan een Nederlandse versie. Helemaal niets mis mee als je van sixpacks houdt. Van bouwvakker naar stripper, zullen de vrouwen daar blij mee zijn? Of zullen zij on gecharmeerd zijn van de carrière switch? Een beetje een flauwe variant op het eerder genoemde Magic Mike, maar het is zeker niet slecht.

  • Hall Pass

Afbeeldingsresultaat

Twee getrouwde mannen willen graag hun feestleven terug. Hun vrouwen besluiten ze voor een week een pas te geven waarmee de mannen alles, maar dan ook letterlijk alles mogen doen. De vrouwen willen dit op den duur zelf ook uitproberen. Zullen de huwelijken wel bestand zijn tegen de zogeheten ‘Hall Pass?’ Een grappige film, zeker als je van flauwe humor houdt.

  • Sing

Afbeeldingsresultaat

Een grappige film waarin allerlei dieren dromen van een zangcarrière. Ze moeten auditeren en uiteindelijk een show geven. Dit bedraagt een wedstrijd waarmee een flinke geldprijs te verdienen valt. De zang is zeker goed, en de film bevat hele grappige fragmenten.

Nestel jezelf op de bank of ga naar de bioscoop, en geniet van deze leuke films! 😀

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “My Movie Tips #17

  1. Leuke films!!! Onze jongens vind ik echt een top film! En fantastic beasts ook! 🙂 Sing moet ik nog zien! en die Hall pass lijkt me echt leuk!

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s