School

Stage Update

Hey Creabea’s,

Over precies een maand zit mijn stage erop. Nu ik daar zo aan denk, ga ik mijn stage denk ik wel heel erg missen. Vooral mijn collega’s, met wie ik heel veel heb kunnen lachen en goede gesprekken heb kunnen voeren. We stonden voor elkaar klaar, iedere dag opnieuw.

Ik heb vlak voor de kerstvakantie nog meegeholpen met het versieren van de docentenruimte voor het kerstdiner dat die avond plaats zou vinden. Ik heb met tafels gesjouwd, stoelen weggezet en meegeholpen met versieren. ‘S avonds heb ik de gasten verwelkomd, ze van een drankje voorzien, lege flesjes opgehaald, champagne uitgedeeld en veel gekletst. Het was een leuke avond, en het enorme compliment wat ik van mijn begeleider kreeg, was het helemaal waard. Hij was ontzettend blij met mijn inzet, en dat kreeg hij van vele docenten te horen. Geweldig om dit soort feedback te krijgen.

Een aantal weken daarvoor heb ik eindelijk een communicatieplan afgerond. Volgens mijn begeleider zou ik met dat communicatieplan mijn examen kunnen maken, en dus mijn diploma kunnen krijgen. Ook deze feedback vond ik ontzettend tof om te horen. Ik vind het geweldig te horen dat mijn werk wordt gewaardeerd.

Ook heb ik onlangs een collega geholpen met het opmeten van een ruimte. En uiteraard heb ik ook meegeholpen tijdens de meeloopdagen en andere evenementen die collega’s moesten uitvoeren. Je staat immers altijd voor elkaar klaar in een bedrijf.

Nu moet ik samen met een collega de open dagen organiseren. We hebben een thema, en ik ben ontzettend trots dat het mijn thema is geworden. De slogan sluit er goed bij aan, en na het bespreken van alle ideeën, was mijn begeleider ontzettend enthousiast. Wederom was ik weer ontzettend blij met de feedback.

Ik ben ook onlangs met een paar collega’s naar de film geweest. Dat was echt heel erg gezellig. Ik voel me ontzettend thuis op deze stage, en de collega’s zijn stuk voor stuk geweldige mensen. Een aantal collega’s in het bijzonder, met wie ik goed kan praten, goed kan lachen, en die me begrijpen.

De laatste maand stage is ingegaan, en deze maand gaan we nog even goed ons best doen! Sowieso met de laatste voorbereidingen voor de open dagen en het afmaken van het stageverslag. En als ik geen voldoende krijg, dan weet ik het niet meer. Voor het eerst, zie ik een stagebeoordeling positief tegemoet 🙂

Hoe gaat het bij jou op stage of school?

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “Stage Update

  1. Nog heel veel plezier de laatste maand van je stage, komt vast goed. Ik hoop voor je dat je die positieve beoordeling mee kunt nemen, maar zoals ik dit zo lees zal dat niet zo moeilijk zijn. Liefs

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen