Challenge

30 Day Blog Challenge #10

Hey Creabea’s,

Vandaag nummer 10 van deze leuke blog challenge ^^

Afbeeldingsresultaat voor 30dayblogchallenge nl

Mijn 3 beste & slechtste gewoontes of eigenschappen

Mijn 3 besten:

  1. Ik ben heel creatief, vooral met betrekking tot schrijven. Maar ook in het tekenen en knutselen ben ik zeer creatief, en ik kan uren zoet zijn met een bepaald idee.
  2. Ik ben heel zorgzaam en geef om mensen en dieren, als er iets met ze is dan wil ik ze graag helpen. Bij dieren doet het me onwijs pijn als ik hoor dat er weer één is mishandeld of gedumpt. Als vrienden huilen of ze worden gepest, dan wil ik ze heel graag helpen, dan troost ik ze en zeg ik desnoods iets tegen degene die ze lastig valt.
  3. Ik ben ambitieus en betrouwbaar. Ik werk heel geordend, ben altijd op tijd, ga gewoon naar school of stage als ik ziek ben en wil alles tot in de puntjes goed regelen. Ik organiseer graag dingen en zet alles overzichtelijk op een rijtje.

Mijn 3 slechtsten:

  1. Doordat ik ben gepest, kan ik wat sneller van me afbijten. Als mensen me namen noemen of vooroordelen, dan word ik ook erg boos, waardoor ik snel dingen terug zeg. Ik scheld overigens niet en ben niet agressief. Maar ik laat wel merken dat het me niets doet, dat je dat soort dingen niet hoort te zeggen en dat je me dan ook met rust moet laten.
  2. Ik kan soms wat koppig zijn en in een discussie wil ik graag duidelijk en goed uitleggen wat mijn mening is. Meestal verander ik mijn mening niet na het aanhoren van andermans meningen. Ik denk nu eenmaal zoals ik denk en dat wil ik niet veranderen.
  3. Ik vergeef mensen soms te snel, vooral vrienden. Ik doe dat sinds ik vrienden heb, omdat ik voorheen nooit vrienden had. Ik ben nu zo dat ik bang ben dat ze me anders niet meer aardig vinden.

Herken jij je ergens in? 

Liefs, Demi ❤

Advertenties

12 gedachten over “30 Day Blog Challenge #10

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s