Questions to yourself

1000 vragen aan jezelf #9

Hey Creabea’s,

Dit keer vraag 225 t/m 252 πŸ™‚

225. Van welk geluid houd je?

Van het geluid van fluitende vogels, de miauw van mijn katje en het geblaf van het hondje van mijn oom en tante.

226. Wanneer was je het aller-gelukkigst?

Toen ik mijn rijbewijs haalde, wat was ik gelukkig dat ik hem eindelijk had. Toen ik mijn katje eindelijk mocht ophalen nadat we hem zouden adopteren, dat was ook echt een moment waarop ik echt gelukkig was.

227. Met wie ben je graag samen?

Met mijn familie, vrienden, katje en het hondje van mijn oom en tante.

228. Wil je alles verklaren?

Soms wel, ik leg wel graag uit waarom ik iets doe of waarom ik denk dat iets zo is. Maar er is niet overal een verklaring voor.

229. Wanneer heb je voor het laatst je angst opzij gezet?

Om een jongen aan te spreken. Het was niet echt een angst, maar meer dat je het wat eng vindt, omdat je niet weet hoe diegene gaat reageren.

230. Wat is je grootste jeugdzonde?

Dat ik niet ben doorgegaan naar de Havo, ik had dan nu al op het HBO gezeten.

231. Wat weiger je te begrijpen?

Dat mensen elkaar mishandelen, en dat mensen dieren mishandelen. Ik vind het vreselijk dat men elkaar zo behandelt, en onschuldige diertjes die helemaal geen weerstand kunnen bieden.

232. Welke anekdote over jezelf hoor je nog vaak?

Dat als ik de eendjes ging voeren, ik het brood altijd zelf opat. En mijn ouders stonden dan te lachen, en de eendjes maar kwaken… Arme eendjes…

233. Welke dag in je leven zou je willen overdoen?

De dag dat ik mijn mening gaf op mijn stage. Als ik dat niet had gedaan en gewoon door was gegaan met datgene te doen wat ze wilden, dan had ik nu mijn diploma gehad…

234. Heb je liever meer tijd of meer geld?

Ik heb liever meer tijd. Dan kan je eventueel ook meer geld verdienen. Ik vind dat dagen veel te snel voorbij gaan, dus extra tijd zou ik zeker willen.

235. Zou je willen weten wat de toekomst je brengt?

Ergens wel, maar eigenlijk ook weer niet. Als er dan iets is wat je niet wilt horen, dan weet je het al, en dan ga je er voor altijd aandenken. Ik weet niet of ik dat zou willen. Stel dat ik dan moet horen dat ik vuilnisvrouw wordt, dan zou ik nu meteen stoppen met school. Nee, ik zou het nu niet willen weten.

236. Kun je goed grenzen aangeven?

Ja, als ik iets echt niet leuk vindt, dan zeg ik dat. Ik ga niets tegen mijn zin in doen, en te dichtbij me komen vind ik ook niet prettig, tenzij ik je heel goed ken.

237. Ben je ooit in een gevaarlijke situatie terecht gekomen?

Ik heb weleens vastgezeten in een achtbaan, en 2 keer in een lift. Ook heb ik laatst een spookrijder gehad, ik kon gelukkig op tijd remmen.

238. Heb je een tic?

Ik kijk altijd voor ik ergens wegga of ik echt alles bij me heb, ik vind het namelijk zonde als ik spullen kwijtraak.

239. Is geluk een doel of een momentopname?

Ik denk eerder een momentopname, maar je kunt er ook naar streven. Ik weet alleen niet of je daarmee echt geluk gaat krijgen, ik denk dat het meer iets is wat je overkomt.

240. Met wie wil je je laatste minuten doorbrengen?

Met mijn familie, vrienden en huisdieren.

241. Heb je een missie in je leven?

Ja, schrijfster worden en een echte serie uitbrengen.

242. Ben je aan iets verslaafd?

Ik ben verslaafd aan muziek luisteren. Ik moet echt iedere dag een uurtje muziek luisteren, anders word ik chagrijnig haha.

243. Welk overlijden heeft je het meest aangegrepen?

Het overlijden van mijn eerste katje… Ik stond erbij toen we haar moesten laten gaan, en ik mis haar nog iedere dag. Gelukkig heb ik nu mijn katje bij me, ik kan hem echt niet meer missen ❀

244. Hoe zou de titel van jouw autobiografie luiden?

Dierlijk creatief, Demi.

245. Hoeveel lijk je al op wie je wilt zijn?

Ik heb niet echt iemand op wie ik wil lijken. Ik ben mezelf, en ik heb geen groot voorbeeld. Ik vind wel Carry Slee echt een goede schrijfster, en ik zou het heel tof vinden als mijn boeken werden verfilmd.

246. Wanneer moet je een relatie beΓ«indigen?

Als je voelt dat het niet meer goed zit tussen jullie, of als de liefde weg is. Je moet elkaar niet aan het lijntje houden, dat is voor jezelf en de ander niet eerlijk, en je doet de ander hiermee pijn.

247. Hoe belangrijk is je werk?

Ik vind werken heel belangrijk. Het is een manier om voldoening te krijgen, en natuurlijk loon. Ik werk nu niet, maar ik denk nu even aan school en bloggen. Voor mij is school belangrijk omdat het mijn toekomst bepaald, en bloggen is belangrijk voor mijn plezier.

248. Wat had je graag goed willen kunnen?

Ik had graag goed willen rekenen. Ik kan wel rekenen, maar gecombineerd met marketing is het toch wat lastiger. Als ik dat nu ook goed kon, dan scheelde dat heel wat breinbrekingen, haha. Ik reken wel op normaal niveau, alleen zijn sommige marketingonderdelen erg lastig, en dan haal ik soms dingen door elkaar. We leren zoveel verschillende vormen en formules, dat je door de bomen bijna het bos niet meer ziet.

249. Maakt geld gelukkig?

Voor mij niet. Natuurlijk heb je het nodig om te kunnen overleven, maar ik vind liefde en dieren veel belangrijker. Als je geen liefde hebt, dan kun je ook niet gelukkig zijn, zelfs niet als je rijk bent.

250. Zou je je partner nu opnieuw willen uitkiezen?

Ik heb geen partner, maar ik heb wel een beeld van hoe ik zou willen dat diegene er uit ziet. Ik hoop op een humoristische, begrijpende, diervriendelijke en gewone jongen, die naar me kijkt zoals ik ben.

251. In welke sport denk je goed te zijn?

Zwemmen. Ik heb ook aan zwemtraining gedaan, om mee te doen aan wedstrijden. Ik zwem redelijk snel, en kan de zwemslagen goed. Alleen blijft de vlinderslag wel lastig. Na een tijdje worden je armen erg moe, omdat je veel kracht moet zetten.

252. Veins je vaak interesse?

Nee, ik meen het als ik interesse toon. Ik luister graag naar anderen, en wek interesse als iemand verdrietig is, of na een vakantie ben ik altijd nieuwsgierig naar wat anderen hebben gedaan. Ik veins het nooit, nee.

Vraag van de dag: Vindt jij dat geld gelukkig maakt?

Ik hoop dat je dit deel leuk vond ^^

Liefs, Demi ❀

14 thoughts on “1000 vragen aan jezelf #9

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s