Tag

De Jeugdsentiment Tag

Hey Creabea’s,

Ik kwam deze leuke tag tegen en vond het wel weer eens leuk om mijn kindertijd/jeugd terug te halen. Niet dat ik zo oud ben, maar het is toch al weer een hele tijd geleden. Ik zou zeggen, laten we leuke, nostalgische dingen ophalen en weer even genieten van die fijne periode πŸ™‚

Favoriete kinderfilm?

Mijn favoriete kinderfilm, ai ai ai. Ik zou zo echt geen favoriet kunnen bedenken. Ik keek ontzettend veel films vroeger, vooral Disney films. Maar tegenwoordig tellen die niet meer als kinderfilms, aangezien volwassenen er ook gewoon naar kijken. Maar dan kies ik toch voor Nanny McPhee. Ik vond dat echt een leuke film, vooral hoe Emma Thompson haar speelt, vond ik heel erg leuk.

Favoriete televisie serie?

Ik vond ZigZag altijd een erg leuk programma. 2 teams moesten tegen elkaar strijden en gingen door het hele land heen. Maar, Checkpoint was ook echt mijn favoriet. Waarin jongeren scheikundige dingen gaan uitproberen, dat vond ik ook altijd erg leuk om naar te kijken.

Favoriete boek?

Dat Heb Ik Weer van Carry Slee. Dankzij dat boek heb ik het bloggen ontdekt. Carry Slee en Francine Oomen waren altijd de schrijfsters van wie ik veel boeken las toen ik jong was, maar dit boek is me toch sterk bijgebleven, want dankzij dit boek heb ik mijn grootste hobby ontdekt.

Favoriete nummer van de Spice Girls? (Of een andere boy/girlband)

Ik heb nog nooit naar de Spice Girls geluisterd, haha. Ik luisterde heel veel naar The Wanted. Mijn favoriete nummer van hen is Love Sewn. Ik vind dat echt een ontzettend mooi nummer. Maar ook Rocket is echt een heel mooi, fijn nummer om naar te luisteren.

Favoriete fashion item?

Ik heb geen flauw idee wat ik hierop moet zeggen. Ik ben eerlijk gezegd nooit echt met de ‘trends’ meegegaan, ik droeg vrijwel altijd datgene wat ik mooi vind en waarin ik mezelf fijn voelde. Ik weet wel dat toen de spijkerbroeken echt in gingen, dat ik toen vrijwel direct een spijkerbroek droeg, maar daar is ook alles mee gezegd.

Favoriete snoep/snack?

Zonder twijfel de Gummibeertjes. Dat waren altijd de lekkerste snoepjes in mijn ogen. Maar ook de Look O Look snoepjes waren zeer lekker. Sinds ik bezig ben met afvallen eet ik geen snoep meer. Maar toen vond ik dat erg lekker, oh, en lolly’s trouwens ook.

Favoriete tv reclame?

Ik weet wel dat er ooit een reclame was waarin een leeuw bovenop het dak van een auto lag. Het is van: Even Apeldoorn bellen. DezeΒ reclame is me altijd bijgebleven. Ik was toen al dol op dieren.

Favoriete nummer?

Alane van Wes. Het was een nummer waarop mijn moeder me rustig kon krijgen en waarop we toen ik nog heel klein was, altijd samen op gingen dansen. Het is een beetje ons nummer geworden. Het is een vrolijk nummer, en ook heel swingend.

Wil je deze tag ook invullen? Vergeet dan niet om Team confettiΒ erbij te vermelden πŸ™‚

Liefs, Demi ❀

17 thoughts on “De Jeugdsentiment Tag

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s