Challenge

30 Day Blog Challenge #8

Hey Creabea’s,

Vandaag nummer 8 van deze leuke blog challenge ^^

Afbeeldingsresultaat voor 30dayblogchallenge nl

Als ik de loterij win, dan…

Zou ik een groot gedeelte geven aan goede doelen, vooral aan goede doelen voor de gezondheid van de mens en aan goede doelen met betrekking tot dieren. Ik vind het belangrijk om een steentje bij te dragen aan dat soort dingen, en als je de loterij wint, dan kun je zonder moeite en geldzorgen geld doneren.

Ik zou ook wat spullen kopen voor mijn ouders en oma en opa, om te ze bedanken voor alles wat ze al voor me hebben gedaan en voor alles wat ze nog voor me gaan doen. Ik zou het fijn vinden als ik ze op deze manier zou kunnen helpen met bijvoorbeeld een nieuwe computer of stofzuiger.

Ik zou ook geld investeren in mijn boek, door het beter te promoten en advertenties te kunnen plaatsen. Wellicht zelfs een reclamecampagne te maken voor op de televisie. Ik zou conferenties kunnen betalen en boekpresentaties. Als ik op die manier mijn boek kon promoten, dan zou dat echt geweldig zijn.

Alles wat ik overhoud zet ik op een spaarrekening, voor noodgevallen of onvoorziene kosten. Je moet nooit al je geld opmaken, en zeker niet aan onbenullige dingen. Ga zuinig om met je geld, zelfs na het winnen van de loterij.

Zou jij een deel doneren aan goede doelen?

Liefs, Demi ❤

14 thoughts on “30 Day Blog Challenge #8

  1. Uiteraard, met name het wereld natuurfonds en de dierenbescherming kunnen rekenen op mijn gift. Overigens houd ik me verre van loterijen, ik geef het geld wat ik aan loten zou moeten betalen dan liever meteen!

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s