Overig

Boek 2 update

Hey Creabea’s,

Zoals velen van jullie weten heb ik vorig jaar juni mijn eerste boek uitgegeven. Inmiddels zijn er 9 stuks van verkocht, wat ik al een hele prestatie vind! Echter heb ik nog niet alle kosten terugverdiend, maar dat zal gaandeweg wel goed komen.

Dan nu terug naar boek 2. Want ik ben van plan binnenkort foto’s te gaan maken voor de cover, en deze dan dus uit te geven! Waarschijnlijk geef ik deze niet uit via Brave New Books. Dit scheelt namelijk 12 euro. Ik ga dit boek in eigen beheer uitgeven, en ben waarschijnlijk van plan deel 1 uit de publicatie te halen. Of dit doorgaat weet ik niet, maar dat laat ik dan zeker weten.

Ik ben aan het kijken of ik ze via eigen beheer kan verkopen, en voor hoeveel ik dit dan zou doen. Mocht dit zover zijn, dan laat ik dit uiteraard weten, en dan zal ik ook de prijs en verkoop mededelen. Hopelijk kunnen mensen hem dan makkelijker bestellen, aangezien het goedkoper wordt en makkelijker is qua betalen.

En oh ja, ik heb boek 5 in september afgeschreven, en dat betekent dat de gehele serie nu af is en klaar is om net als deel 1, uitgegeven te worden! Dus hopelijk zijn binnen 3 jaar alle 5 de delen uitgegeven πŸ˜€

Ik hoop dat jullie boek 1 gaan bestellen nadat boek 2 uit is, zodat jullie daarna boek 2 kunnen bestellen ^^

Liefs, Demi ❀

 

24 gedachten over “Boek 2 update

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s