Other

Boek 2 update

Hey Creabea’s,

Zoals velen van jullie weten heb ik vorig jaar juni mijn eerste boek uitgegeven. Inmiddels zijn er 9 stuks van verkocht, wat ik al een hele prestatie vind! Echter heb ik nog niet alle kosten terugverdiend, maar dat zal gaandeweg wel goed komen.

Dan nu terug naar boek 2. Want ik ben van plan binnenkort foto’s te gaan maken voor de cover, en deze dan dus uit te geven! Waarschijnlijk geef ik deze niet uit via Brave New Books. Dit scheelt namelijk 12 euro. Ik ga dit boek in eigen beheer uitgeven, en ben waarschijnlijk van plan deel 1 uit de publicatie te halen. Of dit doorgaat weet ik niet, maar dat laat ik dan zeker weten.

Ik ben aan het kijken of ik ze via eigen beheer kan verkopen, en voor hoeveel ik dit dan zou doen. Mocht dit zover zijn, dan laat ik dit uiteraard weten, en dan zal ik ook de prijs en verkoop mededelen. Hopelijk kunnen mensen hem dan makkelijker bestellen, aangezien het goedkoper wordt en makkelijker is qua betalen.

En oh ja, ik heb boek 5 in september afgeschreven, en dat betekent dat de gehele serie nu af is en klaar is om net als deel 1, uitgegeven te worden! Dus hopelijk zijn binnen 3 jaar alle 5 de delen uitgegeven ๐Ÿ˜€

Ik hoop dat jullie boek 1 gaan bestellen nadat boek 2 uit is, zodat jullie daarna boek 2 kunnen bestellen ^^

Liefs, Demi โค

 

24 thoughts on “Boek 2 update

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s