Vragen aan jezelf

1000 vragen aan jezelf #7

Hey Creabea’s,

Dit keer vraag 169 t/m 196 🙂

 1. Oefen je voor een telefoon gesprek?

Nee, ik weet meestal wel wat ik wil zeggen.

 1. Wanneer heb je voor het laatst gehuild bij een ander?

Ik huil niet zo snel bij anderen, maar ik denk dat het dan thuis was, in het bijzijn van mijn moeder. Al zou ik de precieze reden zo niet meer weten.

 1. Met wie breng je het liefst een vrije dag door?

Met mijn katje 🙂 Maar ook met mijn bestie. We hebben het altijd super gezellig samen en houden van schattige dingetjes, en daar kijken we vooral naar in winkels, haha.

 1. Wat was het beste advies dat iemand je ooit gaf?

Jij zult altijd jij zijn, no matter what. Het boeit niet wat anderen van je denken, zolang jij maar je geweldige zelf blijft. Je moet je vooral niet veranderen voor een ander, want jouw unieke karakter is te mooi om op te geven.

 1. Waar denk je bij aan de zomer?

Hitte, wespen, ijsjes, zon, zwemmen.

 1. Hoe ruikt je favoriete parfum?

Naar rozen, gecombineerd met aardbeien.

 1. Welke kritiek raakt je het meest?

Als men zegt dat ik niet creatief genoeg ben, of als mijn verhalen saai zijn, dat raakt me echt.

 1. Wat vind je van je uiterlijk?

Ik ben niet helemaal tevreden met alles, maar ik ben tevreden genoeg om van mezelf te houden. Ik ben dol op mijn lange haar, mooie tanden, mooie ogen, mooie wenkbrauwen, lange benen en schouders.

 1. Ben je aardig voor jezelf?

Ja, ik trakteer mezelf na 2 uur studeren op een spelletje spelen op mijn laptop. Ik koop ook weleens leuke dingetjes voor mezelf of ga lekker naar YouTube video’s kijken.

178. Zou je plastische chirurgie overwegen?

Nee, ik moet er niet aan denken! Ik houd absoluut niet van messen of gefriemel aan mijn lichaam.

179. Welke film heb je minstens vijf keer gezien?

I Am Number Four. Het is zo’n spannende film! De hoofdpersoon is knap, de special effects zijn geweldig en de verhaallijn trekt je aandacht tot het einde van de film.

180. Vul je graag testjes in?

JAAAAAAAAAAA, ik houd er super veel van! 😀

181. Zou je terug naar vroeger willen?

Soms wel, wel voor het feit dat ik dan sommige dingen kan veranderen, zoals Theatersport en mijn vorige opleiding. Maar aan de andere kant niet, omdat ik dan alles weer opnieuw moet doen, zoals naar de middelbare gaan, en ik ben ook veels te blij dat de pestperiode achter me ligt.

182. Hoe egocentrisch ben je?

Niet, ik kan me goed verplaatsen in andermans gevoelens en ik wil altijd proberen naar diegene te luisteren en er voor diegene te zijn. Ik luister naar hoe diegene zich voelt, bedenk hoe ik me zou voelen en vertel vervolgens wat ik zou doen.

183. Op welke manier kom je het liefst tot rust?

Door onder mijn koptelefoon met mijn favoriete muziek op te gaan schrijven. Dan zit ik in mijn eigen wereldje en kom ik helemaal tot rust. Muziek en schrijven zijn voor mij een vorm van ontspanning.

184. Voel je je weleens buitengesloten?

Heel vaak, vooral in mijn eigen klas. Maar ook weleens in de bloggroep, maar dat had niets met mij of met hen te maken, dat kwam door de grootte van de groep. Ik noem het ook niet buitengesloten, maar meer vergeten door alle berichten. Ik word wel buitengesloten in mijn eigen klas. Ik moest alleen door Duitsland lopen en liep ook alleen door Walibi.

185. Waar pieker je vaak over?

Over of ik deze opleiding ga halen, en of ik dan verder kan studeren met schrijven. En ik pieker ook over het feit of ik überhaupt schrijfster kan worden.

186. Hoe zie je je toekomst?

Aan de ene kant rooskleurig, maar het is hard werken om iets moois te bereiken. Ik wil ook zeker wat doen voor mijn toekomst, ik wil niet gaan zitten afwachten en het in mijn schoot geworpen krijgen. Ik wil er voor werken, vechten en ik wil iets bereiken.

187. Waar viel je op bij je partner?

Die heb ik niet, hihi.

188. Op welk familielid lijk je het meest?

Op mijn opa. Hij is slim, houdt van spellen en puzzelen, kan goed koken en is grappig. Ik heb die eigenschappen ook. Van mijn moeder heb ik het advies geven aan anderen en het zuinig omgaan met geld meegekregen, van mijn vader ook slim zijn en met computers omgaan en van mijn oma het herinneren van mooie momenten en het goed schoonmaken en onderhouden van je huis.

 1. Hoe breng je het liefst de avond door?

Zittend op de bank, laptop op schoot, blog open en met muziek. En anderzijds met de televisie aan en mijn katje op schoot.

 1. Hoe onafhankelijk sta je in het leven?

Ik heb geen baantje, maar ik krijg weleens zakgeld van mijn ouders en oma en opa. Ik spaar geld, want ik geef het niet zo snel uit. Ik ben zo’n type dat probeert te sparen om het aan nuttige dingen uit te geven zoals aan rekeningen etc. Ik kan goed voor mezelf zorgen, want ik was vroeger al vrij snel volwassen en ik zou het prima redden in de maatschappij. Ik woon nog niet op mezelf, want ik heb nog geen vast inkomen, maar ik help zo goed als ik kan mee in het huishouden.

 1. Neem je vaak het initiatief?

In sommige opzichten wel. Ik kom wel altijd met ideeën, vooral met mijn vriendengroep. Maar voor de rest neem ik niet echt het initiatief nee.

 1. Aan welk huisdier heb je goede herinneringen?

Aan al mijn huisdieren, ik zou geen keuze kunnen maken. Ik moet nog vaak aan mijn konijntje, hamstertje en eerste katje denken, die helaas niet meer leven. Gelukkig leven mijn katje en het hondje van mijn oom en tante nog. Ik heb bij ieder dier een mooie herinnering, en gelukkig genoeg foto’s 🙂

 1. Staat er genoeg op je spaarrekening?

Ik geloof bijna 100 euro, maar daar doe ik al flink wat jaren over, en er is tussendoor natuurlijk weleens wat afgehaald. Ik probeer geld achteruit te leggen om straks uit huis te kunnen.

 1. Blijf je altijd wonen waar je nu woont?

Nee, ik wil ergens anders gaan wonen. Het is hier wel rustig, maar ik wil graag ergens anders wonen.

 1. Ben je gevoelig voor kritiek?

Het hangt ervan af wat voor kritiek. Ik kan er wel naar luisteren, maar als ik het er echt niet mee eens ben, dan zeg ik er wel wat van, dan geef ik eerlijk mijn mening en vertel ik hoe ik erover denk.

 1. Ben je bang voor iemand die je kent?

Ehm, ergens wel, maar niet dat ik echt ‘bang’ ben, meer bezorgd.

Vraag van de dag: Op welk familielid lijk jij het meest, en waarom?

Ik hoop dat je dit deel leuk vond ^^

Liefs, Demi❤

 

Advertenties

16 gedachten over “1000 vragen aan jezelf #7

 1. Wat een leuke vragen, al vind ik het ontzettend vervelend dat je je buitengesloten voelt. Ik geloof dat er weinig dingen zo naar voelen als dat..

  Op je vraag van de dag: qua innerlijk het meest op mijn vader. We houden van dezelfde dingen, kunnen hetzelfde reageren wanneer we blij, boos of verdrietig zijn en zijn beide ontzettend graag bij elkaar in de buurt. Qua uiterlijk toch meer op mijn moeder 🙂
  Liefs!

  Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s