Blogger's posts

Carolien | Nagellak lover

Hallo lieve lezers van Demi! Misschien dat je mij nog kent, misschien ook niet. Mijn naam is Carolien en ik ben al een tijdje bevriend met Demi. Eerder schreef ik al een voorstel artikel op de blog van Demi, wil je mijn voorstel artikel lezen, klik dan hier. Op mijn eigen blog (liefscarolien.nl) schrijf ik dagelijks over verschillende onderwerpen. Demi heeft mij gevraagd of ik voor vandaag een gastartikel wilde schrijven. Dat doe ik natuurlijk graag! So let’s go!

Vandaag wil ik het hebben over mijn nagellak verslaving. Ja mensen, ik ben verslaafd. Ik verzamel al een lange tijd nagellak en nu ik 299 verschillende soorten heb, moet ik toegeven dat ik verslaafd ben aan het verzamelen van nagellak. Laatst kreeg ik van de buurvrouw echt heel veel nieuwe nagellakjes erbij, en ik was een kind in een snoepwinkel. In mijn kamer heb ik 5 planken waarop ik mijn nagellak heb staan. Je snapt misschien al dat daar alle 299 lakjes niet op passen. Dat klopt! Een groot deel van de nagellak zit dan ook in dozen. Nergens kan ik de planken meer kopen en dat is flink balen! Hopelijk komen ze nog een keer in de winkel zodat ik alle nagellak kan uitstallen.

​

Hoe het gekomen is dat ik nagellak ben gaan verzamelen, is voor mij niet heel moeilijk om uit te leggen. Vroeger als klein meisje vond ik het prachtig al die etalages met nagellak in bijvoorbeeld de Kruidvat. Ik droomde er vaak van om zelf later ook zo’n mooie collectie bij elkaar te hebben. Ik denk dat het nu 2 jaar geleden is dat ik serieus ben begonnen met sparen. Ik haalde regelmatig bij de DM drogist in Duitsland nieuwe lakjes erbij, maar ook bij de Prijsmepper nam ik erg veel meer. De nagellak was daar altijd afgeprijsd (10 stuks voor 1 euro).

Vorig jaar ben ik begonnen met het bijhouden van een notitieboekje. Daar heb ik alle kleuren die ik heb in geplakt en op merk gesorteerd. Handig hoor, zeker als ik weer eens een dagje ergens ga shoppen en het toch niet kan laten om weer wat mee te nemen. Nagellak merken die ik onder andere heb zijn: Essence, Catrice, Miss sporty, W7, Rimmel, Nailsinc, Golden rose, Max&More, Etos, NYC, Gosh, Ciate, Ps (primark), en Essie. Uiteraard heb ik nog meer merken, ook veel onbekende merken zitten daartussen.

Het notitieboekje is gelukkig nog lang niet vol, dus op zich kunnen er nog nagellakjes bij. Wel heb ik met mezelf afgesproken dat ik nu ik geen werk meer heb, geen nagellakjes meer mag kopen (dat wil niet zeggen dat ik ze niet mag krijgen, hihi). Binnenkort zal ik op mijn eigen blog liefscarolien.nl ook een artikel schrijven over mijn nagellak verslaving.

Vraag: Heb jij nagellak? En welke kleuren vind jij het mooist? 

Liefs, Carolien

26 thoughts on “Carolien | Nagellak lover

  1. Ik vond haar verzameling ook echt heel erg leuk 🙂 Ik heb zelf ook niet zo heel veel kleuren, ik denk 15 ongeveer, maar ik doe er niets mee. Liefs

   Like

 1. Wowww Girllll! superrrr! LOVE IT!😍😍😍😍
  Echt heel mooi ik hoop dat je die plankjes snel vindt het staat supernice zo!
  Ikea heeft deze plankjes toch nog wel? I Hope so, dan kun je snelletjes je collectie verder uitstallen!

  ThnQ for sharing that with us!

  Hugz, Miss B💋

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s