Challenge

30 Day Blog Challenge #4

Hey Creabea’s,

Vandaag nummer 4 van deze leuke blog challenge ^^

Afbeeldingsresultaat voor 30dayblogchallenge nl

TV-programma waar ik aan mee zou willen doen

Ik wil niet op tv komen, dus eigenlijk is hiermee de gehele vraag al beantwoord. Maar ik ben de beroerdste niet om toch een speculatie te maken van wat ik eventueel, heel misschien, leuk zou vinden.

Ik neig algauw naar een serie, zoiets als GTST of Moordvrouw. Vooral een spannende serie lijkt me gaaf, waarin je stunts mag doen en waarbij je acteer skills echt van je tv afspatten.

Maar als ik naar een programma kijk, dan lijkt Masterchef me ergens wel leuk, alhoewel ik die tijdsdruk zou kunnen missen als kiespijn. Ik vind koken heerlijk, maar op de manier waarop zij het doen, zou ik alleen maar gek worden.

Ik zou sowieso nooit meedoen aan een talentenjacht. Ik heb een gruwelijke hekel aan dat soort programma’s, vooral aan de juryleden en het publiek die er dan bij zitten. Ze hebben altijd commentaar, wat soms niet altijd even aardig is. Daar zit ik dan niet op te wachten, zeker niet als ik mezelf al voor schut zou zetten op de televisie.

Een programma presenteren, ik denk dat ik dat wel zou willen, als het maar niet te maken heeft met drank of drugs, zoals spuiten of slikken. Dat zou ik direct afslaan. Iets van een spelshow of quiz presenteren lijkt me erg leuk, vooral het voorlezen van vragen. Ja, ik denk dat ik dat zou kiezen.

Zou jij op tv willen komen?

Liefs, Demi ❤

Advertenties

20 gedachten over “30 Day Blog Challenge #4

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s