Search terms

Rare zoektermen #2

Hey Creabea’s,

Ik heb weer wat leuke zoektermen verzameld, en het leek me leuk dezen met jullie te delen. Benieuwd welke zoektermen deze keer zijn ingevuld? Lees dan zeker verder!

Zoektermen 2016:

Ram geluksgetallen

Ik heb uiteraard vele horoscopen geschreven, en zelfs een keer een artikel over de betekenis van horoscopen, maar ik heb het volgens mij nooit echt gehad over geluksgetallen. Maar wel echt heel leuk dat men via deze zoekterm op mijn blog terecht is gekomen 🙂

Knappe mannen top 10 2016

Kijk, van deze zoekterm word ik nu blij. Ik heb een artikel geschreven over de voor mij top 10 knapste mannen, en ik vind het echt geweldig dat ze me via deze zoekterm hebben kunnen vinden. Mijn top 10 sloeg dus zeker aan 😉

Kleuren moodketting

Ik heb nog nooit een artikel geschreven over een moodketting, maar zeker weleens over de kleuren en hun betekenissen. Dus zo gek is deze zoekterm eigenlijk niet, maar ik vind het wel leuk dat ze via het woord moodketting uitkwamen bij mijn blog.

Wasmachine olifant James Bond

Geloof het of niet, maar deze woorden stonden echt achter elkaar bij een zoekterm. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor, want ik heb geen idee wat ik ermee moet, haha.

Wat is nasi tjampoer

Ik heb ooit een recept gedeeld waarin nasi tjampoer voorkwam, en ik vind het dan ook heel leuk dat mijn recepten dus te vinden zijn! Alleen de zoekterm zelf vond ik een beetje vreemd, maar dat is door de vingers te zien 😉

Quiz autorace

Ik heb nog nooit een quiz geschreven over een autorace, laat staan een artikel geschreven over auto’s. Maar wellicht gaf deze persoon een tip een quiz te schrijven over een autorace?

Kermis karretje afgeschoten

Ehm, wat? Hoezo kan een kermis karretje worden afgeschoten? En hoe komen ze via deze zoekterm op mijn blog uit? Wellicht omdat ik het weleens heb gehad over een kermis?

Nooit meer make up of nooit meer whatsapp

Ik vond deze zoekterm erg leuk, want mensen hebben dus degelijk gezocht naar zo’n testje. Echt leuk dat ze via deze term op mijn blog terecht zijn gekomen, dat betekent dat het dus wel leuk is 😀

Top van knappe mannen

Ook deze persoon was goed op de hoogte van mijn top 10 van knappe mannen, hehe.

Gelukcijfer 9

Ik vond deze term ook wel erg leuk, ook al heb ik het nooit echt gehad over geluksgetallen. Maar ik vind het wel leuk dat ze via deze term mijn blog hebben gevonden.

Wat is mijn muziekstijl (x2)

Deze vond ik ook heel erg leuk, want ik heb ooit een quiz geschreven hierover. Echt leuk dat het dus te vinden is 😀

Waar denk je aan bij Prehistorie (x2)

Deze term was 2 keer ingevuld, en ik moest erg lachen. Ik heb het woord ooit één keer gebruikt in een dit of dat, maar verder heb ik er nog nooit wat over geschreven. Maar ik vind de zoekterm wel erg grappig, en ook wel leuk dat ze dus door dat woordje op mijn blog zijn gekomen.

Afmaakverhaal

Niet zo heel bijzonder, maar ik vond het wel leuk dat men dus alsnog op zoek is naar deze verhalen 😀

Mijn lievelingskleur

Ik heb ooit een artikel geschreven over de kleuren en de betekenissen, dus erg leuk dat deze term gekoppeld is aan mijn blog 😀

Nooit meer of nooit meer

Nooit meer denk ik? Ik vond deze zoekterm erg grappig, omdat mijn rubriek Nooit meer of Altijd heet. Wellicht maakte deze persoon een spelfout?

Blogster Amanda Tarlton

Ik ken deze naam niet, en ik vind het daarom ook erg grappig dat men via deze naam op mijn blog terecht is gekomen. Ik heb wel vorige week een interview gehouden met Amanda, maar ik weet niet of dat haar achternaam is?

Weetjes over paradijsvogel (x2)

Ik schrijf regelmatig artikels met weetjes, en ik denk dat ik vast weleens een weetje heb gedeeld over een paradijsvogel.

Nieuwe natuurfoto’s 4 11 2016

Ik vond de datum erachter wel bijzonder, maar ik heb zeker ooit een artikel geschreven met daarin mijn eigen gemaakte, mooiste natuurfoto’s.

Ben jij weleens rare zoektermen tegengekomen? En wat vind je van bovenstaande zoektermen?

Liefs, Demi❤

20 thoughts on “Rare zoektermen #2

  1. Leuk om te lezen altijd! Ik had iemand die naar lange vingerkoekjes zocht. Ik heb nog nooit over gebak geschreven, dus geen idee hoe je dan bij mij komt. 😂

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s