Persoonlijk

Hoe omschrijf je mij?

Hey Creabea’s,

Ik blog nu al 2 jaar, en ik was eigenlijk wel nieuwsgierig naar hoe jullie mij zien. Ik weet dat jullie niet helemaal precies weten hoe ik er uit zie, maar ik hoop dat ik met al mijn artikelen toch een beeld heb weten te creëren bij jullie. Nu ben ik dus heel benieuwd naar hoe jullie mijn persoonlijkheid zouden omschrijven aan de hand van mijn (persoonlijke) artikelen. Je mag het in één woord doen, maar ook met meerdere woorden of zelfs in een zin.

Ik zou het gewoon leuk vinden om te lezen, en ik wil ze daarna graag opschrijven en in mijn kamer ophangen. Ik heb dit ook weleens gedaan met vrienden en familie, en geloof me, dat soort berichten lezen maakt meteen je hele dag goed. Wellicht breng ik je op het idee dit ook te gaan doen, en dat raad ik je zeker aan. Het geeft je zelfvertrouwen een boost en je komt erachter wat je voor mensen betekent.

Ik ben heel nieuwsgierig naar hoe jullie mij zouden omschrijven ^^

Liefs, Demi ❤

Advertenties

26 gedachten over “Hoe omschrijf je mij?

 1. Ik vind je een hele lieve meid, je bent spontaan , soms laat je mij hier en daar ook lachen maar het belangrijkste je bent ook eerlijk. Je gaat niet mee met een ander maar je hebt echt je eigen mening en daar kom je ook voor uit en je vind ook de mening van belangrijke personen belangrijk en dat is ook goed 😇💋

  Liked by 1 persoon

 2. Telkens wanneer ik even op je blog ben, krijg ik altijd een warm gevoel. Een gevoel van je bent welkom. Volgens mij ben je een heel lief meisje dat graag nieuwe mensen leert kennen. Maar ook heel graag mensen op hun gemak wil laten voelen. xxx

  Liked by 1 persoon

 3. Ik sla soms wel eens blogs over, maar die van jou vrijwel nooit, of beter gezegd nooit. Ik reageer dan wel niet altijd, maar ik vind het fijn om je blogs te lezen. We hebben samen een tijdje in een WA groep gezeten en daar kreeg ik onwijs veel steun van jou. Ik voel me welkom bij jou als er iets is, ook al spreken we elkaar niet vaak meer. Ik vind je aardig, behulpzaam. Iemand met een eigen wil, iemand die een eigen weg volgt en niet doet wat anderen doen of wat anderen verwachten. Ga gewoon zo door, blijf jezelf en verander het niet.

  Liked by 1 persoon

  1. Wat vind ik dit lief, echt dankjewel voor deze lieve reactie ^^ Ik glimlach echt van oor tot oor, echt zo lief! Ik sta altijd open om met je te praten en ik vind je echt een lieve meid. Heel erg bedankt nogmaals ^^ Liefs

   Like

 4. Het is raar, dat ondanks dat ik de instellingen die ik het gewijzigd nog altijd doorverwezen wordt naar mijn oude blog, wanneer je op mijn naam klikt. jammer dit haha, want zo denkt iedereen dat ik gestopt ben..

  Liked by 1 persoon

 5. Je lijkt mij iemand met een hart van goud, die altijd voor vrienden klaar staat en voor wie niets teveel moeite is!
  Maar je moet eerst tot daar komen, want je bent volgens mij heel erg op jezelf, moeilijk te doordringen en een beetje onzeker.
  Nergens voor nodig als je het mij vraagt, want je bent een hartstikke lieve meid 😉

  Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s