Vragenrubriek

Ask Demi: Pesten & onzekerheden

Hey Creabea’s,

Ik wil deze rubriek iets veranderen. Ik wil het om de 2 maand doen, en dan vragen om vragen over een bepaald onderwerp. Deze vragen mag je voor jezelf, voor iemand anders of als in het algemeen stellen.

Ik wil dit keer graag een rubriekje maken over pesten. De meesten van jullie weten dat ik ben gepest, en ik kan hierover goed advies geven, en als je hulp nodig hebt, kun je me altijd mailen. Ik sta open om mensen te helpen. Maar het hoeft niet alleen over pesten te gaan. Ik wil ook vragen beantwoorden over als je vaak wordt uitgelachen, of als mensen dingen tegen je zeggen waar je gelijk aan gaat twijfelen.

De vragen mogen dus gaan over pesten, onzekerheden, narigheden of jaloezieΓ«n. Eigenlijk alles wat een mens verdrietig, onzeker en eenzaam maakt. Wil je je vraag anoniem insturen of wil je liever meteen advies krijgen? Dan kun je me mailen naar creabealounge34@gmail.com. Mag iedereen de vraag lezen? Dan mag je hem hieronder plaatsen, zodat ik het overzicht behoud voor degenen die anoniem willen.

Ik hoop echt dat ik mensen kan helpen, want dat wil ik ook graag. Dus twijfel alsjeblieft niet en stel je vraag. Ik beloof dat ik je anoniem vermeld als je hierom vraagt en je vraag is niet iets om je voor te schamen. Vragen zijn er nu eenmaal, en ik hoop wat onzekerheid weg te kunnen nemen door advies te geven. 

Anoniem of direct hulp nodig? Mailen naar creabealounge34@gmail.com

Niet anoniem: Een reactie onder dit artikel.

Alvast bedankt voor jullie vragen en ik hoop echt dat ik jullie kan helpen ❀

Liefs, Demi ❀

24 gedachten over “Ask Demi: Pesten & onzekerheden

  1. Een vraag wat ik moet vragen van een vriendin van me: Wat als je het gevoel hebt dat dingen je vaak tegen zitten, en dat het net lijkt alsof het expres is? Bijv. Dat jij wel kritiek krijgt maar een ander niet, en dan op een zelfde punt kijkend.

    Liked by 1 persoon

  2. Mijn vrienden spreken vaak met elkaar af, maar vragen mij dan niet mee. Misschien maar beter ook, anders ben ik maar het derde wiel. Maar wat zou hier de reden van kunnen zijn? Mogen ze me niet meer, of doen ze het om me niet te kwetsen, terwijl ze dat dus eigenlijk wel doen?

    Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s