Ask Demi

Ask Demi: Pesten & onzekerheden

Hey Creabea’s,

Ik wil deze rubriek iets veranderen. Ik wil het om de 2 maand doen, en dan vragen om vragen over een bepaald onderwerp. Deze vragen mag je voor jezelf, voor iemand anders of als in het algemeen stellen.

Ik wil dit keer graag een rubriekje maken over pesten. De meesten van jullie weten dat ik ben gepest, en ik kan hierover goed advies geven, en als je hulp nodig hebt, kun je me altijd mailen. Ik sta open om mensen te helpen. Maar het hoeft niet alleen over pesten te gaan. Ik wil ook vragen beantwoorden over als je vaak wordt uitgelachen, of als mensen dingen tegen je zeggen waar je gelijk aan gaat twijfelen.

De vragen mogen dus gaan over pesten, onzekerheden, narigheden of jaloezieΓ«n. Eigenlijk alles wat een mens verdrietig, onzeker en eenzaam maakt. Wil je je vraag anoniem insturen of wil je liever meteen advies krijgen? Dan kun je me mailen naar creabealounge34@gmail.com. Mag iedereen de vraag lezen? Dan mag je hem hieronder plaatsen, zodat ik het overzicht behoud voor degenen die anoniem willen.

Ik hoop echt dat ik mensen kan helpen, want dat wil ik ook graag. Dus twijfel alsjeblieft niet en stel je vraag. Ik beloof dat ik je anoniem vermeld als je hierom vraagt en je vraag is niet iets om je voor te schamen. Vragen zijn er nu eenmaal, en ik hoop wat onzekerheid weg te kunnen nemen door advies te geven. 

Anoniem of direct hulp nodig? Mailen naar creabealounge34@gmail.com

Niet anoniem: Een reactie onder dit artikel.

Alvast bedankt voor jullie vragen en ik hoop echt dat ik jullie kan helpen ❀

Liefs, Demi ❀

24 thoughts on “Ask Demi: Pesten & onzekerheden

 1. Een vraag wat ik moet vragen van een vriendin van me: Wat als je het gevoel hebt dat dingen je vaak tegen zitten, en dat het net lijkt alsof het expres is? Bijv. Dat jij wel kritiek krijgt maar een ander niet, en dan op een zelfde punt kijkend.

  Liked by 1 person

 2. Mijn vrienden spreken vaak met elkaar af, maar vragen mij dan niet mee. Misschien maar beter ook, anders ben ik maar het derde wiel. Maar wat zou hier de reden van kunnen zijn? Mogen ze me niet meer, of doen ze het om me niet te kwetsen, terwijl ze dat dus eigenlijk wel doen?

  Liked by 1 person

 3. Wat moet je doen als een van je beste vriendinnen zegt dat ze jaloers op je is, en dat je vervolgens niet zo goed weet wat je daarmee moet? Moet je er met haar over praten, moet je om uitleg vragen of moet je het laten varen?

  Liked by 1 person

  1. Dankjewel πŸ™‚ Dat vind ik heel lief van je, en dat hoop ik ook ^^ Mocht je zelf vragen hebben of voor een ander, je mag ze altijd stellen en mailen mag ook, dan kan ik ze namelijk als anoniem noteren πŸ™‚ Liefs

   Liked by 1 person

 4. Nog een vraag. Ik ben heel gespannen voor het eindgesprek van mijn stage. Ik.heb namelijk het gevoel dat ik een onvoldoende haal omdat ik niet aan hun.eisen voldoe. Wat moet ik hiermee?

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s