Interview

Interview #41 Amanda

Vandaag het eenenveertigste interview met een super geweldige blogster: Amanda! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, spontane en stijlvolle blogger:)

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Heey, ik ben Amanda. Ik ben 14 jaar en ik zit in de 3e van het VWO. Mijn grootste hobby is bloggen en ik blog over beauty, fashion, lifestyle en meer. Naast bloggen hou ik ook erg van fotograferen dus op mijn blog kan je ook veel foto’s vinden:)

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Als eerst had ik een soort Instagram blog, toen plaatste ik allemaal reviews en andere dingen die je normaal op je blog zet op Instagram. Het leek me ook erg leuk om een echte blog op het internet te maken en op een dag besloot ik dat ook maar te doen. Sinds die tijd heb ik 2 andere blogs gehad en dit is mijn 3e.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik had echt geen idee voor een naam. Op Instagram heette ik op het moment dat ik deze blog maakte video.splash omdat ik toen alleen video’s maakte. Omdat ik ook foto’s ging plaatsen moest ik voor ‘video’ iets anders bedenken en dat werd dreahm. Toen had ik de naam dreahmsplash en die gebruikte ik ook voor mijn blog.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf over veel verschillende dingen, eigenlijk gewoon over datgene waar ik op dat moment zin heb om over te schrijven en waar ik me op dat moment vooral mee bezig hou. De ene keer is dat beauty, een andere keer lifestyle of fashion. Ook heb ik een speciale fotografie pagina op mijn blog waar ik zelfgemaakte foto’s op zet.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Dat je kan schrijven over alles wat je zelf wilt en je het helemaal eigen kan maken. Ook dat je contact kunt krijgen met andere bloggers en blogvriendinnen kunt maken. En dat je andere mensen misschien kunt inspireren:)

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Ik heb de 30 volgers gehaald🎉 Dat had ik sowieso nooit verwacht want bij mijn 2 vorige blogs kwam ik nooit verder dan 10. Ook heb ik een samenwerking gedaan en dat vond ik ook heel erg leuk en had ik niet echt verwacht zo snel al.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop natuurlijk wel meer lezers en volgers te krijgen maar daar gaat het mij niet per se om. Ik hoop dat ik het leuk blijf vinden en dat ik veel mensen kan inspireren. Ook hoop ik dat ik veel blogvriendinnen krijg en veel samenwerkingen kan doen.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Blijf altijd jezelf en doe wat je leuk vind. Als je iets heel graag wilt, ga ervoor! Geloof in jezelf want je kan het!

~ If you can dream it, you can do it💪

~ Do it because they said you couldn’t💪

Super leuk om je antwoorden te lezen meid, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi ❤

16 thoughts on “Interview #41 Amanda

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s