Interview

Interview #39 Jordy

Vandaag het negenendertigste interview, met een super geweldige blogger: Jordy! Ik vond het super om hem te interviewen. Hij is een super aardige, grappige en vrolijke blogger :)

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Nou, ik ben Jordy van Jordytalks. Jullie kunnen mij al kennen van eerdere posts hier. Voor wie deze nog niet gelezen heeft: Ik ben een jongen van 15 jaar die graag schrijft op zijn eigen manier.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik verveelde me op een avond. Toen kwam ik mijn dagboek tegen en bedacht ik me dat het misschien leuker was een online dagboek te hebben. Deze heb ik toen aangemaakt. Vanaf toen was mijn blog een uitgewerkt idee.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik praat graag, dat kun je weten als je me kent. Dus ik ging denken over een naam die met praten te maken kon hebben en waar mijn eigen naam in zat. Verder wou ik me ook niet vastzetten op een categorie.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Over alles. Fictief, maar ook persoonlijke dingen. Tevens luister ik naar mijn lezers. Als zij zeggen iets te doen ben ik altijd bereid dat te doen 🙂 Dus kom maar op!

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het schrijven zelf. Achter een computer duiken en dan een woord schrijven. En een tweede. Een heel verhaal. En zo een post. Lekker genieten van het schrijven, dat is wat mij het meest aanspreekt!

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Meer dan 50 volgers en super toffe samenwerkingen. Verder natuurlijk alle lezers en hoe het er uit ziet. Ik had eigenlijk dit alles niet verwacht! Ik begon het gewoon als grap en zie nu dit!

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop dat ik nog lang kan blijven schrijven en ga groeien. De 1000 volgers is nog ver weg, en die ga ik de komende 5 jaar vast en zeker niet halen maar als ik ze haal zal ik echt blij zijn.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Doe wat je wilt! Blijf dit dan ook volhouden. In het begin dacht ik ook de enige jongen te zijn. En er zijn niet veel mensen die dit ook doen. En vinden mensen het wel leuk? Dat doen ze, zolang jij het zelf maar doet. Ben jezelf en geniet er van! 🙂

Super leuk om je antwoorden te lezen, het was echt leuk om je te interviewen 😀

Liefs, Demi

 

Advertenties

34 gedachten over “Interview #39 Jordy

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s