Interview

Interview #37 Joor

Vandaag het zevenendertigste interview, met een super geweldige blogster: Joor! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super lieve, stijlvolle en creatieve blogger:)

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik ben dus Joor en ik ben 27 jaar oud. Ik ben een vrolijke gezellige en eerlijke meid die net een paar maanden samenwoont met mijn vriend. Ik heb veel dingen in het leven meegemaakt en worstel op dit moment nog wel met een aantal dingen. Aan de andere kant geniet ik ook van alle leuke dingen wat op mijn pad komt.

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Vijf jaar geleden begon ik met Joorloveswriting met simpele blogs over hoe mijn dag was etc. En ik schreef wat concert verslagen. Ik wilde een blog beginnen om al mijn ervaringen te delen met de rest van de wereld. Sinds mijn blog online is gegaan is er onwijs veel veranderd. Ook qua artikelen schrijven en nieuwe dingen ontdekken (zoals passie hebben voor fashion, etc.) . Als persoon zelf ben ik ook door het bloggen aardig veranderd en ik ontdekte dat ik niet de enige was of ben met bepaalde problemen

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Joor is mijn koosnaam en ik word ook graag Joor genoemd en ‘loveswriting‘ tja ik hou ontzettend veel van schrijven. Zo ben ik eigenlijk op mijn naam gekomen.

  1. Waar schrijf je zoal over?

Mijn hoofddoelen op mijn blog is vooral fashion, lifestyle, boeken, muziek en persoonlijke dingen. Ik ben de laatste tijd niet meer echt bezig met beauty omdat ik zelf niet echt een beauty persoon ben. Ik schrijf het liefst over deze 5 dingen. Ook schrijf ik graag reviews over concerten waar ik ben heen gegaan.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het leukste aan bloggen vind ik zelf het schrijven van artikelen en leuke reacties krijgen van leuke bloggers. Ook vind ik weer via het bloggen weer allemaal andere leuke bloggers tegen. Altijd leuk om weer nieuwe bloggers / mensen te leren kennen via deze wereld. Het schrijven van blogs vind ik echt geweldig om te doen.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Dat ik echt al 200 volgers heb op mijn WordPress. Ik kan nog steeds niet geloven dat er zoveel mensen mijn blog volgen. En dat ik in de jaren dat ik blog zoveel dingen heb mogen doen (samenwerkingen, nieuwe bloggers ontmoeten, events mogen bezoeken.)

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik wil gewoon zo blijven bloggen en ik zie wel wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik zou het liefst willen dat er nog meer mensen mijn blog willen zien en ik hoop eigenlijk dat ik iets met fashion/outfits kan doen. Ik ben dol op nieuwe outfits creëren en laten zien aan de rest van de wereld.

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Lekker blijven lezen op mijn blog en ik zou zeggen volg je hart. Doe wat je zelf het leukst vind! Voel geen verplichting om iets te doen.

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi

12 thoughts on “Interview #37 Joor

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s