Geluksmomenten

In de wolken

Voor de meesten betekent dit wellicht niets, voor sommigen misschien wel, maar voor mij betekent het heel veel.

Ik ben een grote fan van Nathan Sykes, zoals wellicht sommigen van jullie weten. Ik heb hem ontdekt via The Wanted, en ik was meteen fan van hem. Onlangs had ik een extra Twitter account aangemaakt, die ik gebruik als fan account. Ik ben niet zo’n diehard fan die gaat janken of keihard gillen, maar ik ben wel fan genoeg om zijn muziek top te vinden.

Op 26 augustus 2016 keek ik naar Nieuwe Tijden, mijn vaste prik voor de zomervakantie. Ineens hoorde ik een van zijn liedjes op de achtergrond. Ik was helemaal happy te horen dat ze zijn nummer in een Nederlandse soap gebruiken, en tweette dit naar hem. Diezelfde avond kreeg ik deze melding:

Ik had getweet: Omg @NathanSykes! They play your song in a Dutch soap! I’m so proud of you! #Overandoveragain

De echte Britse Nathan Sykes, had tussen alle tweets, mijn tweet gelezen, en geliket! Het was echt een fantastisch gevoel, en ik kon mijn geluk niet op.

1 september 2016 werd zelfs nog beter. Een meisje had naar hem getweet dat ze bang was voor haar eerste schooldag, en hij zei: Don’t be!! You’re gonna be amazing!! Good luck (even though you won’t need it cause you’re awesome)

En ik vond dat zo lief, dat ik erop reageerde. Nathan zag dit, en er gebeurde dit:

Hij beantwoorde mijn tweet, openbaar, waar iedereen het kon zien en vermeldde me hierin. Mijn account ontplofte, en ik was zo in de wolken! Er stond een x achter, een echte x!

Ik schreef:

@NathanSykes You’re the nicest guy I know, who is famous and takes time to make his fans happy and support them. You’re the best ❤

En hij schreef in een tweet met mij als vermelding:

Just a boy who gets to do what he loves x.

Ik was echt zo happy, ik straalde van geluk en vond het by far een van de beste dingen die me ooit is overkomen, dat hij me opmerkt, tussen duizenden tweets. Ik heb via een meisje hem een bericht kunnen sturen. Dit meisje gaat hem in oktober ontmoeten, en wil hem een boek geven met allemaal berichten van zijn fans. Ik hoop dat haar dit gaat lukken. Ik heb een heel persoonlijk bericht naar hem geschreven en hem vertelt hoe geweldig hij is. Ik wilde hem laten weten dat ik hem echt een geweldige jongen vind, omdat hij een groot hart heeft.

Nathan, bedankt dat je me liet stralen ❤

Heb jij weleens zoiets gaafs meegemaakt?

Liefs, Demi ❤

Advertenties

24 gedachten over “In de wolken

  1. Als je fan van iemand bent en een persoonlijk bericht krijgt van die persoonlijk is dat altijd awesome! Ik heb ook al vaker berichten gekregen van Sanne Hans, vaker een babbeltje met haar gemaakt en ze heeft mij ook al eens op een gastenlijst gezet omdat ze het zo gaaf vond dat ik 3 uur wilde rijden voor een optreden 😊. Die dingen vergeet je niet meer 😉

    Liked by 1 persoon

  2. Heel tof! Ik had een tijdje geleden het geluk dat Rick Genest (Zombie Boy) mij zomaar uit het niks kwam volgen na een foto van mijn werk als piercer, heel cool. En James Hetfield van Metallica heeft ooit staan te wachten tot ik een foto van hem kon maken toen hij zag dat ik in paniek raakte, omdat mijn camera niet meewerkte.

    Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s