Plog

Plog: Dagje Walibi

Hey Creabea’s,

Ik denk dat de meesten van jullie wel weten dat ik een echte pretpark fan ben, en al helemaal een achtbaan addict. Ik ben maandag, erg last minute, met 2 vriendinnen naar Walibi geweest, en we hebben een super leuk dagje gehad! Het regende eerst even, maar voor de rest van de dag, was het weer helemaal top. Niet te warm, heerlijk zonnetje, en een lekker windje.

We begonnen onze dag in Merlijns kasteel. Het regende en een overdekte attractie sprak ons hierdoor erg aan.

Het was hierna gelukkig droog, en we liepen naar de Robin Hood, waar we ingingen.

We liepen hierna door naar de Los Sombrero’s.

Mijn vriendinnen gingen naar de El Rio Grande. Ik had niet veel zin in een waterattractie, en we besloten ons even op te splitsen. Ik ging naar de Spinning Vibe.

We ontmoetten elkaar bij het reuzenrad, en we liepen richting de Lost Gravity, daar waar ik al maanden dolgraag in wilde. Mijn vriendinnen gingen in de wildwaterbaan, en ik ging in Lost Gravity. Ik ben helemaal verliefd op de achtbaan. De inversies en airtimes en loopings zijn zo gaaf! Je gaat alle kanten op en het is een geweldige ervaring, I really love it! Het is vanaf nu mijn favoriet!

Ik had na deze achtbaan echt een kick, en ik ging hierna in de Speed of Sound.

Hierna besloten we met zijn drieΓ«n in de Xpress te gaan. Een van hen was er al eens in geweest, en de ander ging er voor het eerst in. Ze vonden het beiden heel leuk, en spannend. Na de achtbaan, hadden we alle drie een adrenaline kick, en we wilden nog eens. Helaas ging dit niet door. Bij ons karretje werd er met een lampje onder ons wagentje geschenen, en een van mijn vriendinnen gaf aan dat haar beugel niet goed zat. We moesten eruit. Na een kwartier, werd omgeroepen dat hij dicht ging. We moesten het verlaten via de nooduitgang en kregen een Fast Lane kaartje mee als goedmaker. Een hele goede service en oplossing, al zeg ik het zelf. En dan te bedenken dat mijn goede vriendin eigenlijk niet alleen ons leven, maar dat van meerderen heeft gered πŸ˜€

Hierna gingen mijn vriendinnen karten, en terwijl ze wachtten, ging ik in de G- Force.

Ik heb gekeken hoe ze gingen karten, en ik vond het heel leuk om ze zo te zien rijden. Na het karten, gingen we nog een keer in de Robin Hood. Daarna besloten we ons kaartje in te zetten, en ik ging ermee naar Lost Gravity, en mijn vriendinnen naar de wildwaterbaan. Ik voelde me echt een voordringer, iedereen keek me ook echt vals aan. Dat was nou niet bepaald aangenaam, maar hΓ©, ik zat voorin, aan de buitenkant, en dat voelde nog zoveel beter! Ik werd nu echt verliefd op de achtbaan, echt wauw!

We besloten hierna nog even een souvenirtje te kopen, en liepen naar de bus. We kwamen er de eerste keer niet eens in, we werden weggeduwd. De tweede keer besloten we zelf maar te duwen, om in de bus te komen. Het was immers de laatste bus. We stonden in een overvolle bus, niet heel erg prettig, maar we kwamen gelukkig wel op het station, waarnaar we naar huis konden rijden.

Ik heb een super leuk dagje gehad en het was super gezellig met mijn vriendinnen. Zeker voor herhaling vatbaar ^^

Ben jij weleens in Walibi geweest? Zo ja, welke attractie is jouw favoriet?

Liefs, Demi ❀

Advertenties

24 gedachten over “Plog: Dagje Walibi

  1. Ik ben wel naar walibi geweest , leukste attractie ?? De bankjes die je voor de etententjes kan vinden 😁😁 mijn man en ik houden beide niet van achtbanen !!

    Liked by 1 persoon

      1. We moeten eerst weer een auto hebben en dan wil ik er zeker naartoe. Maar eerst weer eens naar Bobbejaanland en voor het eerst naar Bellewaerde. πŸ™‚

        Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s