Interview

Interview #35 Sharissa

Vandaag het vijfendertigste interview, met een super geweldige blogster: Sharissa! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, stijlvolle en creatieve blogger:)

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Mijn naam is Sharissa en ik ben 18 jaar. Ik ben vorig jaar februari begonnen met bloggen en doe het nog steeds met plezier! Ik hou me vooral bezig met fashion en sinds kort ook met beauty. Ik doe een fotografie opleiding. Ik zit nu in het tweede jaar en heb het erg naar mijn zin! Ik ben vooral actief of social media zoals Instagram en Facebook en ik houd van reizen!

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Ik had in 2014 al een blog maar ik had er nooit echt de motivatie voor en durfde het ook niet echt. Sinds dat ik van de middelbare school af ben ben ik ook heel erg veranderd qua persoonlijkheid. Ik durf meer mezelf te zijn en daarom heb ik het bloggen weer opgepakt!

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

Ik had deze naam al best wel lang op Instagram, eigenlijk door Ariana want haar YouTube heet Osnapitzari. Ik vond het heel leuk klinken en aangezien ik zo al op Instagram heette vond ik het wel zo makkelijk om mijn blog zo te noemen. Ik zit er wel aan te denken om het te veranderen aangezien ik het idee heb dat sommige mensen het verkeerd uitspreken haha. Maar daar moet ik nog even goed over nadenken!

  1. Waar schrijf je zoal over?

Ik schrijf vooral over fashion en steeds meer over beauty. Ik doe vooral veel shoplogs en outfit posts. Reizen vind ik ook erg leuk om te doen dus daar zou je ook wat van kunnen verwachten aangezien ik volgende maand naar Amerika ga!

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Dat je een eigen stukje op het internet hebt en dat je je creativiteit kwijt kan. Ik heb nu ook altijd iets te doen en ik vind het ook super leuk om reviews over producten te schrijven of mijn nieuwe items laten zien! Eerst ging ik bijna nooit zelf op de foto, nu ga ik steeds vaker op de foto en vind ik het ook steeds leuker worden om te doen!

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Een samenwerking met Paul’s Boutique. Dit kwam eigenlijk al best snel nadat ik mijn blog had gemaakt en ik had nooit verwacht dat dit zou gebeuren! Door PB ben ik ook voor het eerst naar een blogger event geweest en zo heb ik blogger media leren kennen. Hun hebben weer een nieuw online magazine uitgebracht iGlossy.nl waar ik ook artikelen voor schrijf! Voor degene die Paul’s Boutique niet kennen, dat is een tassen merk uit Londen! Je kunt ze herkennen aan de felle kleuren in de tassen 🙂

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Ik hoop nog veel meer bezoekers te kunnen trekken en echt groot te worden met m’n blog, want dat is eigenlijk wel een doel van mij!

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Als je zit te twijfelen om een blog te maken, gewoon doen! Je kan het altijd nog verwijderen maar dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Altijd je eigen foto’s maken en je eigen content schrijven. Als je even in een blogdipje zit maakt dat helemaal niet uit! Ik heb er zelf ook wel eens last van, maar geef niet op. Voor je het weet stromen de ideeën alweer binnen!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi

 

 

16 thoughts on “Interview #35 Sharissa

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s