Blogger's posts

Joor | Netflix tips


Ik ben dol op Netflix en ik kijk maar al te graag naar nieuwe series en films. Sinds een jaar ben ik lid en heb nog geen spijt van mijn lidmaatschap. Vandaag laat ik jullie een paar leuke tips zien! Misschien heb je ze wel gezien of misschien ook niet. Maar laten we snel beginnen met mijn tips!

 

Gilmore Girls

Dit is echt een van mijn favoriete series ever! Gilmore girls gaat over een moeder die op haar 16e zwanger raakt van haar dochter en verhuisd dan naar β€˜ Stars Hallow β€˜.  De serie begint wanneer haar dochter zelf 16 is en ze maken van alles mee. Het is echt een feel good serie en echt het is een leuke serie om te blijven kijken. Plus punt is dat in november nieuwe afleveringen komen!

Once Upon a Time

Hou je van sprookjes? Dan is dit echt een aanrader. Once Upon a time is een serie met allemaal sprookjes figuren erin. Ik vind het verhaal lijn echt geweldig en het gaat niet zoals elke sprookje gaat. Elk seizoen heeft weer een andere thema zoals ook in seizoen vier het helemaal gaat over Frozen. Ik ben dol op deze serie alleen het enige jammere is dat seizoen 5 er nog niet op staat. Maar we moeten nog even geduld hebben want seizoen 5 komt op netflix op 1 oktober 2016!

Reign

Reign is een serie met een verhaal uit het verleden. Ik vond deze serie via een andere blogger. Normaal gesproken ben ik zelf geen liefhebber van geschiedenis van vroeger maar dit verhaal van Reign sprak me erg aan. Het verhaal speelt zich af in Frankrijk. Zelf vind ik het een enorme leuke serie en ik vind hun kostuums erg mooi! Ook de locaties waarbij ze hebben gefilmd voor deze serie vind ik onwijs mooi. Op netflix staan nu 2 seizoenen er op.

Life Unexpected

Deze serie kwam ik toevallig op Netflix tegen en was wel nieuwsgierig ernaar. Deze serie gaat over een meisje wat is geadopteerd wanneer ze een baby was. Nu ze ouder is gaat ze op zoek naar haar biologische ouders. Ik vind het een enorm leuke serie en grappig is het ook! Helaas is deze serie na 2 seizoenen gestopt.

Dat waren de netflix tips voor mij! Ik vond het leuk om jullie wat tips te geven en misschien hebben jullie zelf ook een leuke tip voor mij?

Liefs ,
Joor

18 thoughts on “Joor | Netflix tips

  1. Wat IK ook leuk vind als serie is : The vampire diaries , the originals , pretty little liar , empire , Ncis

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s