Interview

Interview #33 Falibeauh

Vandaag het drieëndertigste interview, met een super geweldige blogster: Myrthe! Ik vond het super om haar te interviewen. Ze is een super aardige, vrolijke en creatieve blogger:)

 

  1. Zou je je kort willen voorstellen? (Vertel iets over jezelf)

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Myrthe van de blog Falibeauh. Al een half jaar deel ik mijn passie met mijn lieve volgers, namelijk bloggen. Ik ben 16 jaar oud en ik woon in het mooie Utrecht. Verder zit ik in 4 Havo en heb ik een jaar gedoubleerd… Genoeg over mijzelf. We gaan door met vragen over Falibeauh!

  1. Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?

Een half jaar geleden (juni 2015) was ik klaar met de toetsweek. Daarna begon ik me te vervelen. Ik had al vaker Fashion Instagram accounts gehad, maar dat waren dan plaatjes van andere accounts. Ik wilde iets persoonlijks gaan beginnen. Dus zo maakte ik als eerst een Instagram account aan, genaamd Myrthegloss. Pas in september heb ik mijn naam veranderd naar Falibeauh.

  1. Hoe kwam je op je blognaam?

De naam van mijn Instagram en blog is nu Falibeauh. Een lange tijd was het Myrthegloss, maar dat vond ik niet meer origineel genoeg! Omdat ik veel met beauty, fashion en lifestyle bezig ben vond ik Falibeauh toepasselijk. FA van Fashion, Li van lifestyle en Beau van Beauty. De H maakt het woord af!

  1. Waar schrijf je zoal over?

Op mijn blog schrijf ik over Fashion, beauty en lifestyle dingen. Vooral de laatste tijd begin ik lifestyle steeds leuker te vinden. En soms plaats ik ook een persoonlijk artikel, zo leren mijn volgers mij beter kennen.

  1. Wat vind je leuk aan het bloggen?

Het leuke aan bloggen is dat je je passie kan delen met anderen. Ik begon niet met bloggen omdat ik veel volgers wilde hebben, maar echt omdat ik het leuk vond om te doen. Stel je hebt gewinkeld met vriendinnen en je wilt dat met anderen delen, dan kan dat via je blog. Zo kun je ze inspireren om ook die producten te kopen.

  1. Wat heb je al bereikt, maar had je eigenlijk niet verwacht?

Toen ik met bloggen begon wist ik echt niet wat ik moest verwachten. Het begon bij 5 bezoekers in een week, daar was ik toen zo blij mee. Dat voelt bijzondere als 5 unieke mensen je blog bekijken en artikelen lezen! Nu zijn de aantallen groter en maakt het me
even blij als toen.

  1. Wat hoop je nog te bereiken?

Wat ik wil bereiken met mijn blog is heel simpel, mensen blij maken en laten inspireren door mijn artikelen! Of dat nou 20 mensen zijn of 100, maakt mij niks uit. Natuurlijk wil ik dat zo veel mogelijk mensen kunnen genieten van mijn artikelen. Dus hopelijk blijft mijn blog groeien!

  1. Wat wil je de lezers nog meegeven?

Wat ik jullie wil meegeven, kan ik in een simpele zin vertellen! Begin geen blog omdat je veel volgers wilt, maar omdat je met passie je artikelen wilt delen met anderen.Dit was mijn Q&A, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. En neem een kijkje op mijn blog als je meer over mij wilt weten. Ook wil ik Creabealounge bedanken om deze Q&A voor jullie te doen!

Super leuk om je antwoorden te lezen girl, het was echt leuk om je te interviewen ❤

Liefs, Demi

 

 

12 thoughts on “Interview #33 Falibeauh

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s