Persoonlijk

Verliefd zijn, best lastig

De titel verklapt eigenlijk het gehele artikel al: Ik ben verliefd op een jongen, alleen is verliefd zijn nogal lastig. Zeker als je hem voorlopig niet ziet, en al helemaal als hij ook nog eens bezet is.

Mijn vrienden zeggen heel vaak: Joh, een relatie kan kapot, en wie is er dan om te troosten? Juist, jij! Dat zal best, maar wat moet ik doen, smekend hopen dat het uitgaat? Of moet ik er zelf voor zorgen? Nou, nee. Ik zou sowieso geen hartenbreker willen zijn, no way.

Dus wat doe je dan? Ja, eigenlijk proberen de beste jongen te vergeten. Maar hoe? Hij is grappig, vrolijk en sportief. En niet te vergeten dat hij een beetje op mij lijkt. Eigenlijk wel het soort type dat ik zoek, alleen knap ik af op het feit dat hij rookt, maar daar valt mee te leven, toch?

En dan ben ik ook nog eens zo’n type dat niet naar een jongen toeloopt en zegt: Yo, ik vind je kei leuk man, wil je mijn vriendje worden? Eh, nope, dat is echt het tegenovergestelde. Ik zou alleen stom blijven kijken, in de hoop dat hij de move maakt. Maar doet hij dat? Hoe weet je of iemand jou leuk vind. Zijn daar tekens voor of zo?

Zucht… Nu heb ik hem weleens vlakbij me in de buurt gezien, en toen zwaaide hij toevallig naar me, en dan denk je: Dus hij woont hier in de buurt? Interessant… Ugh, ik ben slecht in verliefd zijn geloof ik. Ik val altijd op de bezette jongens of de jongens die veel te knap zijn. Je weet wel, die alleen die supermodellen willen. Of op van die jongens die je echt aanstaren van: Eh, waarom kijk je naar me? Je bent mijn type niet hoor. 

Ik was als eerste verliefd op een jongen met kort, rood stekelhaar. Hij had schattige sproeten op zijn wangen, en hij was echt zo’n stoere gozer. En er was nog een jongen, maar volgens mij was hij juist verliefd op mij, want ik niet op hem. Hij keek me zo vaak aan, kinda awkward… En ik was ook verliefd op een goede vriend van me. Ik ging vaak zwemmen met hem en zijn zusje, en hij had zulk leuk, halflang blond haar, beetje gekruld. Hij was lief, verlegen, echt mijn type. Maar ja, ons contact is kwijt, en oh wat baal ik daar van… Nou, toen werd ik verliefd op een jongen met bruine krullen, eentje die van games hield. En toen ik met hem over games praatte, kwam er een blonde jongen bij, die ook mee ging praten. En man, die was pas knap! En stoer! En leuk! Maar oh, bezet… Damn… Nou, toen werd ik verliefd op een blonde jongen, erg muzikaal. En of course op een jongen met bruin haar, ook muzikaal. Gingen ze beiden piano spelen… Ik was echt verkocht! Maar ja, toen verloor ik ze uit het oog. En dan vind je weer een jongen leuk, die ook met muziek bezig is, eigenlijk een beetje te veel. En toen ik een afspraak had gemaakt met een knappe jongen die een bril droeg. We gingen gamen. Maar toen ik bij hem thuis kwam, knapte ik op hem af… En ja, dan ben ik nu verliefd op deze jongen, die bezet is. Argh!

Ik heb nog nooit een vriendje gehad. Of ik het wil? Weet ik niet, maar verliefd zijn is ook een vak op zich, toch? Ach, een vriendje is leuk, maar ik wil het liefst een die net zo van dieren houdt als ik, die lief is, ietwat verlegen wellicht en gewoon zichzelf. Humor mag ook zeker niet ontbreken, en oh, als hij achtbanen leuk vind, zou dat helemaal top zijn! En stiekem vind ik een Brabants accent heerlijk klinken ^^

Ben jij verliefd? En wat zijn nou die tekens dat een jongen je leuk vind?

Doe je al mee aan mijn winactie?

Liefs, Demi ❀

Advertenties

18 gedachten over “Verliefd zijn, best lastig

 1. Wat jammer dat je net verliefd bent op iemand die niet vrij is…
  Maar ik vind het wel een beetje fout wat je vrienden zeggen, “dat die relatie” fout kan gaan, dat getuigt van weinig respect voor iemands relatie en helemaal niet fijn voor jou! Ik hoop dat je me dit niet kwalijk neemt, je komt heus iemand tegen waarbij de verliefdheid wederzijds is, je lijkt me een ontzettend toffe meid (ook al heb je hier nu wss geen boodschap aan)!
  Veel succes en liefs!
  En ik ben en blijf al 32 jaar verliefd op dezelfde man πŸ˜€πŸ˜€

  Liked by 1 persoon

 2. Altijd blijven geloven dat die ene perfecte kerel daar nog rondloopt voor jou! Ik was verliefd op een andere jongen toen ik mijn huidige vriend leerde kennen. Mijn ogen gingen open en sindsdien zie ik enkel hem! Dan weet je dat het juist zit! Succes!!

  Liked by 1 persoon

 3. Wat jammer dat hij bezet is, maar ondanks dat, dromen mag. En wie weet hoe het allemaal nog gaat lopen.
  Je ben in ieder geval een enorm leuke meid en ik weet zeker dat je op een dag gelukkig gaat worden met iemand, met iemand die jou ook respecteert en van je houdt.
  En ik weet dat t soms lastig kan zijn maar t komt allemaal goed πŸ™‚

  Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s