Collaboration

Zomervakantie serie deel 7

Deel 7 had oorspronkelijk gisteren online moeten komen, maar door mijn blogverjaardag en in goed overleg met Marleen, mocht ik hem een dag later plaatsen. Dus hier is hij πŸ™‚

De vorige keer kwamen we terug in Nederland, en wachtte Mike ons op. Hij was woedend, en na een korte ruzie, rende hij weg. Hij wil ons nooit meer zien, en ik ben daar blij mee. Want mijn plannetje, was eindelijk geslaagd!

Deel 7:

Het is nu inmiddels een hele tijd later. We hebben al heel lang niets meer van Mike vernomen. We hebben nog wel onze vakantie overnieuw gedaan, en jawel, in Spanje. We hebben hele toffe, leuke dingen gedaan en hebben afgesproken gauw weer op vakantie te gaan. In de tussentijd heb ik me bezig gehouden met iets bijzonders. Door het hele plan rondom Mike, ben ik na gaan denken wat ik wilde met mijn toekomst. Ik heb mezelf opgegeven voor een cursus en opleiding. Een cursus voor detectivewerk, en een opleiding tot agent. Ik vind het leuk om te speuren, en om dingen geheim te houden.

Nu, ben ik een geheime agent geworden. Ik doe mijn werk zo goed, dat ik vaak klusjes en opdrachten krijg. Mensen hebben nooit wat door, en ik lieg en bedrieg heel wat af. Ik vind mijn nieuwe baan heerlijk. Ik ben zo goed in liegen, dat ik er mijn brood mee verdien, hoe vet is dat?!

Ik heb ook de liefde van mijn leven gevonden, Mariska. Ze doorzag mijn sluwe plannen, en ik kon zo’n iemand goed gebruiken, vooral tijdens verhoren. Zij kan zien of men liegt, en nu zijn we het perfecte duo. Ik ben heel gelukkig op dit moment! Ik vraag me alleen wel af hoe het nu met de andere jongens gaat, en met Mike ook natuurlijk, haha. Ik hoop dat hij zich heel ellendig voelt, want dan ben ik echt het gelukkigst.

Dit was de serie. Ik vond het een super toffe serie, echt geweldig! Ik wil Marleen en de anderen heel erg bedanken voor de leuke tijd die we tijdens het schrijven van de delen hebben gehad ^^

Ook deze bloggers schrijven mee:

Jordy – Mike
Melanie – Luc
Louanne – Dimitri
Mijnverhaal130 – Freddie
Marleen – Verteller en bedenker

Liefs, Demi ❀

12 thoughts on “Zomervakantie serie deel 7

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s