Memories

Mijn tweede blogverjaardag

Hey Creabea’s,

Ik kan het nauwelijks geloven, maar op deze fantastische dag bestaat mijn blog alweer 2 jaar.

Ik had nooit durven dromen over alle reacties, bezoekers en views die ik heb gehad. En ik heb niet genoeg woorden om jullie te bedanken. Ik ben jullie zo dankbaar voor dat jullie die 2 jaar met mij hebben mee gelezen, gelachen en misschien zelfs een traan hebben gelaten, want dat heb ik allemaal ook gedaan. Ik had nooit durven dromen zoveel fantastische mensen te leren kennen, dat doet me zo’n deugd. Ik kan mijn blog nog niet opgeven, ik word er te gelukkig van. Ik lees zo vaak reacties terug waarbij ik geregeld een traantje wegpink. Want wat jullie tegen me zeggen, doet me meer dan ik kan zeggen. Ik word er zo gelukkig van, en het maakt mijn leven iedere dag mooier. Ik ben onwijs blij met jullie en ik ben jullie diep in mijn hart heel dankbaar voor dat extra stukje blijdschap en de steuntjes in de rug. Ik inspireer niet alleen jullie, jullie inspireren mij ook, dag in, dag uit.

Dus ik zeg: Op naar jaar 3, en vandaag vier ik mijn 2e blogjaar, hier, op Creabealounge. De schelp waar ik mijn parel kwijt kan.

Nogmaals bedankt voor de afgelopen 2 jaar, en op naar de volgende jaren!

Heel veel liefs, Demi โค

Advertisement

54 thoughts on “Mijn tweede blogverjaardag

 1. Uiteraard van mij een hele dikke proficiat!
  Je hebt een mooie blog en wat het zo mooi maakt ben jijzelf. Jij geeft die extra ‘touch’ of menselijkheid. Oordeelt niet, maar laat iedereen in haar waarde op je blog. Wees er super trots op.
  Nu op naar 3 jaar en heel veel volgers! โค

  Liked by 1 person

   1. ๐Ÿ™‚ Je verdient het ook gewoon. We kennen elkaar alleen van de blogs en daar heb ik je leren kennen als een lieverd met een groot hart. ๐Ÿ™‚ X

    Liked by 1 person

   2. Oh, en de big smile is terug ๐Ÿ˜€ En ik ken jou als een onwijs goede en lieve vader voor je zoon en met een groot hart en opbeurende en eerlijke woorden X

    Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s