Personal

Dromen en doelen

Hey Creabea’s,

Ik heb sinds kort weer een nieuwe droom op mijn lijstje kunnen zetten, eigenlijk zijn het doelen die ik ooit hoop te behalen. Maar doordat ik er van droom, beschouw ik ze eigenlijk ook als droom.

Een banketbakkerij beginnen

Link afbeelding

Ik droomde er altijd al van om een eigen winkeltje te beginnen, maar toen ik laatst door al mijn bak kookboeken bladerde, begon er iets aan me te knagen. Ik ben zo dol op bakken en het versieren van mijn baksels, dat ik dacht: Dat is echt iets voor mij! Ik hoef geen grote bakkerij, een kleine zou super leuk zijn. En dan zou ik allerlei soorten aanbieden in verschillende smaken. En natuurlijk tegen een betaalbare prijs, niet zo belachelijk duur.

Schrijfster worden

Link afbeelding

Natuurlijk ben ik al een beetje schrijfster, maar ik hoop ooit op een dag bekend te worden. Ik zou willen dat mijn boek Leven vol Emoties wat meer werd verkocht, maar de tijd zal het leren. Wellicht gebeurd het zodra ik boek 2 uitbreng, wie weet. Ik hoop gewoon dat ik ooit ontdekt word en dat ik een manuscript kan opsturen wat dan gepubliceerd wordt. Dat zou ik zo onwijs gaaf vinden.

Naar Londen gaan

Link afbeelding

Dit is iets wat ik echt graag zou willen doen. Ik ben zo verliefd op de taal, het zou fantastisch zijn als ik hiernaartoe kon gaan op vakantie. Ik wil graag de bezienswaardigheden bezoeken en genieten van de Engelse cultuur. Dat lijkt me zo gaaf!

Disneyland Parijs herbeleven

Link afbeelding

Ook zou ik graag weer naar Disneyland willen. Ik was 8 jaar toen ik er was, en ik herinner me er vrij weinig van. Ik zou de attracties bewuster mee willen maken en mooie foto’s maken. Het lijkt me heel gaaf om daar weer een keer heen te gaan.

Spelen in een stuk

Link afbeelding

Ik zou het ook zo gaaf vinden als ik in een stuk mocht spelen, daarbij maakt me de vorm niet uit. Ik vind het geweldig om te acteren, me te verplaatsen in een andere rol. Ik zou het ook leuk vinden me te verkleden en teksten en dansjes uit mijn hoofd te leren. Als dat zou kunnen, dan zou dat echt te gek zijn!

Heb jij ook zulke mooie dromen of doelen? En heb je wellicht tips voor me?Β 

Liefs, Demi ❀

De laatste dag van de winactie, doe jij al mee?

52 thoughts on “Dromen en doelen

 1. Ik zou ook wel eens naar Londen willen. M’n moeder had laatst een bundel detective-verhalen voor me gekocht, die zich afspelen in het London van rond 1900. Er zit ook een kaart bij van het centrum van de stad uit 1898.

  Liked by 1 person

   1. Dat zou wel gaaf zijn. Maar veel dingen die er toen waren zijn er nog, zeker ik het gedeelte van mijn kaart. (o.a. Buckingham palace, Westminster palace, Whitehall, Downing street, James park en Green park.)

    Liked by 1 person

 2. Hoi Demi , wat leuk een banketbakkerij beginnen πŸ™‚ . Ik bak ook graag , heb het al heel jong van mijn oma geleerd . Maar nu met deze hitte doe ik het maar even niet , tis nu al 27 graden binnen bij mij . Zit meteen onder het plat dak . Maar normaal gesproken bak ik altijd zelf mijn brood , smaakt toch nog altijd het beste πŸ™‚ . Ik zou zeggen ga voor al je doelen πŸ™‚ . Fijne dag , liefs β™₯β™₯β™₯

  Liked by 1 person

  1. Hoi Anja, ja, dat lijkt me nu echt geweldig ^^ Ah wat leuk ^^ Nee, daar geef ik je gelijk in, haha. Oh ja, alles wat je zelf maakt smaakt altijd beter ^^ Ik ga mijn best doen, hihi, liefs

   Liked by 1 person

   1. Dus bij deze , iedereen die dit leest , willen jullie a u b Demi’s boek “Leven vol emoties ” aanschaffen ? Het is echt de moeite waard en ik kan het weten πŸ˜‰ . Deze lieve meid staat iedere dag voor ons klaar met geweldige artikelen , zou het een kleine moeite zijn om ook eens iets voor haar terug te doen . Liefs en geniet je dag β™₯β™₯β™₯

    Liked by 2 people

 3. Londen is prachtig, ben er al 2x geweest en ik wil heel graag nog eens terug. Dat moet je gewoon doen, plan een weekend en gaan!
  Het is zeker de moeite waard.
  Waarom ga je niet al eens in een banketbakkerij proberen te werken ? Dan weet je al meteen de ins en outs van zoΒ΄n bedrijf πŸ˜‰

  Liked by 1 person

   1. ik zou zeggen, stap eens zoΒ΄n winkel in en praat met die mensen. Ga dan ergens naar een kleine banketbakkerij, wat je zelf ook zou willen en vraag naar informatie. Als dat echt een droom is, is dat waar je moet beginnen. Informatie vragen bij de bron zelf. Voor hetzelfde geldt stap je net in een bakkerij binnen, die je willen en kunnen helpen πŸ˜€

    Liked by 1 person

 4. Als je ooit een bakkerij begint, laat het me weten en dan kom ik zeker eens een kijkje nemen! En ja, Londen! Dat wil ik ook zeker eens bezoeken! xoxo

  Liked by 1 person

 5. Ja he laat het weten! Dan komen we met alle bloggers je bezoeken! X
  Lijkt me leuk een mini-bloggers meeting in de bakkerij! Haha
  In een stuk spelen wil ik ook suuuper graag doen!
  Ik doe sinds mijn 3 jaar toneel tot mijn 10de daarna ben ik gestopt!
  Ik heb er best spijt van! X

  Liked by 1 person

 6. Haha we hebben ongeveer dezelfde dingen op ons lijstje staan! Al is de banketbakkerij bij mij een brasserie ^^ Je zou een coffee shop met schrijfstations kunnen openen in Londen, zo heb je 3 vliegen in 1 klap! πŸ˜‰ of toch ongeveer ..

  Liked by 1 person

 7. Je kan ook een avondcursus volgen? Ik ken een meisje die s’avonds een cursus chocolatier gaat volgen om dan haar zaak te kunnen starten of toch eerst al ergens werkervaring kan opdoen. Ik hoop dat je snel al minstens 1 van je dromen kan waarmaken.

  Liked by 1 person

 8. Ik wilde altijd al schrijfster worden. Niet echt speciaal bekend hoor. Heb vorig jaar een stuk in een Engelstalig boek gepubliceerd gehad en daar was ik al best trots op. Vroeger wilde ik kinderverhalen schrijven maar daar ben ik eigenlijk heel slecht in. Nu hoop ik ooit mijn autobiografie te schrijven en uit te geven.

  Liked by 1 person

 9. Wat een mooie dromen!
  Ken je het concept ‘visionboard’ al? Het schijnt dat als je hierop plaatjes plakt die verbonden zijn aan je dromen en deze regelmatig ziet, dit een goed hulpmiddel kan zijn!
  xx

  Liked by 1 person

Een reactie plaatsen

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s