Giveaway

Winactie 500 volgers

Hey Creabea’s,

Ja, het is echt zover, ik ga mijn allereerste winactie houden, en ik moet eerlijk zeggen dat ik het zelf erg spannend vind! Gaan ze het pakketje leuk vinden, willen mensen überhaupt meedoen, het is altijd maar afwachten. Ik wilde een pakketje weggeven met leuke spulletjes zodra ik de 500 volgers heb behaald. Ik heb dit aantal nog niet bereikt hier op WordPress, maar als ik mijn Bloglovin’ volgers er bij op tel, kom ik uit op 645. Dus reden genoeg om die winactie nu te houden!

Voorwaarden:

– De winactie loopt tot en met 19 juli, de winnaar wordt bekend gemaakt op 21 juli. Als je voor zaterdag 23 juli niet reageert, kies ik iemand anders.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
– Ik ben niet aansprakelijk voor het zoek raken of beschadigen van het pakketje. (De inhoud verpak ik zelf in bubbeltjesplastic, dat blijft onbeschadigd)

Wat kun je winnen?

Een mascara van Max & More, zwart.
Een zilverkleurige glitter mascara.
4 soorten oorbelletjes. Van L naar R:  ananassen, roze roosjes, veertjes en grote ringen.
Een setje om je eigen armband te maken.
Schattige gummetjes.
Een flamingo beeldje.

Wil jij hier kans op maken? Kijk dan hieronder wat je daarvoor moet doen:

– Like dit bericht.
– Volg me op Wattpad, Pinterest, Bloglovin’ of Twitter of like mijn beide Facebook pagina’s. (Minimaal 1 uit deze lijst.)
– Maak de volgende zin af: Ik vind Demi (Creabeaatje34): 

Maak de zin af in je reactie en vertel waar je me allemaal op volgt (Dit telt ook mee om kans te maken.)

De mooiste zin wint dit leuke pakket.

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden en ik hoop dat je meedoet!

Helaas kunnen alleen mensen wonende in Nederland meedoen. Excuses hiervoor.

Liefs, Demi ❤

73 thoughts on “Winactie 500 volgers

  1. Hé ik doe graag mee en ik heb alleen WordPress geen andere sociale media. Ik vind Demi een creatieve blogger die baar best doet voor haar volgers en nooit met een blogpost komt waar ik mijzelf in verveel.

    Liked by 1 person

  2. Ik vind demi een heel creatieve, afwisselend kwa onderwerpen en toffe schrijfster die ook graag andere mensen in de kijker zet.

    Ik woon in België dus doe niet mee.

    Liked by 2 people

  3. Omg gefeliciteerd met de 500 volgers! Je hebt het verdiend!
    Ik vind je een superlieve en leuke meid die er altijd voor me is en met wie ik ook gewoon gezellig kan babbelen. En je hebt ook een erg leuke Blog, ik gun je echt nog veel meer volgers!
    Ik volg je als het goed is al overal 😀

    Liked by 2 people

  4. Awh wat spijtig ik woon in België maar toch heb ik een zin voor je: Ik vind Demi een heel erg sympathiek meisje die iedereen inspireert met haar geweldige blogposts! X

    Liked by 1 person

  5. Wat ben je vooruitgegaan! Ik heb een paar maanden niet op je blog gezien moet ik toegeven (oeps) en in die tijd heb je echt nog veel volgers erbij gekregen. Ga zo door! Xx

    Liked by 1 person

      1. Nee natuurlijk niet! Als je me volgt op Pinterest, Twitter of mijn Facebook pagina hebt geliket, dan mag je zeker mee doen! En me volgen op WordPress is ook al voldoende ^^ Als je de zin maar afmaakt ^^ Liefs

        Liked by 1 person

  6. Ik vind Demi (Creabeaatje34): Een origineel mens! 🙂

    Ik volg je op Bloglovin’ , WordPress, FB (Tamara Mara Großmaul) en Twitter (@paramara1982)

    Liked by 2 people

  7. Hey Demi, wat ongelofelijk veel volgers heb je! Je moet echt trots op jezelf zijn, je doet het super 😉 Ik vind Demi een lieve, creatieve meid die openstaat voor nieuwe ideeën en altijd voor anderen zorgt en opkomt 🙂 Ik volg je op Twitter en heb je Facebook geliked. Liefs

    Liked by 1 person

  8. Demi is ontzettend creatief, lief, open en trouw! Één van onze eerste volgers op wp. Bedankt En gefeliciteerd met het bijna behalen van al 500 volgers een prestatie om trots op te zijn!! Liefs mefrouw

    Liked by 1 person

      1. Wat lief, ik denk dat er bloggers zijn die nu al meedoen en die het heel graag willen winnen. Wij vinden het wel een super leuke actie en hopen dat je nog veel meer volgers krijgt. Wie weet met deze actie! Wij zullen je nog steeds volgen en we genieten nog steeds van jouw blog 🙂 Vindt je het erg?

        Liked by 1 person

Een reactie plaatsen