Irritaties

Irritaties in het dagelijks leven

We maken iedere dag wel irritaties mee, soms zelfs om de kleinste dingetjes. We raken sneller geïrriteerd als we gestrest zijn of als iets op is. Uit onderzoek blijkt dat we ons 20 keer per dag irriteren, dat is 7300 keer in één jaar. Dit zijn 12 irritaties: In het dagelijks leven.

1. File, terwijl je eigenlijk haast hebt. Je bent toch iets te laat van huis vertrokken, en je hebt een sollicitatiegesprek. Na een uitrekening van je route, ontdek je dat je toch op tijd komt. Totdat je voor je, langzaam rijdend verkeer ziet opdoemen… file…

Link afbeelding

2. Je laptop valt uit als je net bezig bent, en je hebt het nog niet opgeslagen. Oké, even vlug wat uittypen, je hebt immers nog 25% batterij, dat redt je wel. Paar minuten later ontvang je de melding dat je 10% batterij hebt, en je bent bijna klaar. En vlak voordat je wilt opslaan, valt hij uit. Als je document nu nog maar aanstaat?!

Link afbeelding

3. Jij hebt slechts 2 boodschapjes, en de rij voor je heeft karren vol. Je vind het nogal raar om te vragen of je voor mag, en dus besluit je te wachten. Maar man, wat duurt dat lang… Hopelijk laat iemand je voor…
4. De stroom is weer eens uitgevallen, net tijdens je favoriete programma. Eindelijk was vandaag de finale, en je hebt popcorn gemaakt en alles klaargezet om lekker een avondje door te brengen op de bank. Maar dan begint het te onweren, en valt ineens de stroom uit… Nee hé?!
5. De wc is verstopt. Net na een grote boodschap, verstopt de wc. Vlug pak je de ontstopper, want je wilt natuurlijk niet dat anderen jouw bruine kunst zien.

Link afbeelding

6. Je hebt insecten in huis en moet ze gaan bestrijden. Spinnen, mieren, motjes, neefjes… Al die vieze insecten in huis, bah!
7. Je moet iets belangrijks kopiëren voor school, maar het geld op je pasje is op. Plus het is de dag van de inleverdatum. Je hebt geen zin om thuis inkt te verspillen, en besluit je werk op school uit te printen. Dan ontdek je tot je grote schrik dat je geen geld meer op je pasje hebt, en dat je ook geen geld mee hebt. En het is de deadline… Iemand? Pasje please?!
8. Je auto start niet of je fiets heeft een lekke band. Beiden erg vervelend, al neem ik aan dat het ene meer geld kost dan het andere…?
9. De brug staat open of de slagbomen gaan net dicht. Zucht, dat worden weer een paar minuten wachten. Vergeet niet je motor uit te doen, dat scheelt niet alleen voor je auto, maar ook voor de natuur.

Link afbeelding

10. Je shampoo is op, en je staat net onder de douche. Je wikkelt vlug een handdoek om je heen, glijdt bijna uit, pakt een nieuwe fles shampoo, bent al bijna droog, en moet dan eerst weer wennen aan de temperatuur van het water. Zucht…
11. Het wc-papier is op, en jij bent de enige die thuis is, en op de wc zit. Vooral vervelend als je een vrouw bent of net een grote boodschap hebt gedaan. Je probeert op te staan en papier te pakken, of je moet net geluk hebben dat er zich een alternatief in de wc bevindt.

Link afbeelding

12. Je tuin wordt aangevreten of vernield door andere dieren. Heb je net alle planten gepoot, en een eigen moestuintje aangelegd, wordt alles opgevreten door slakken… Zucht…

Dit waren mijn irritaties. Herken jij ze? Of heb je nog meer irritaties?

Liefs, Demi❤

 

Advertenties

42 gedachten over “Irritaties in het dagelijks leven

 1. Hahahaha Hey Girl! Die laptop pfff gebeurt me zo vaak.
  Maar ook mijn tablet ik ben dan zo diep in mijn artikel of wat t dan ook.
  En dan ineens zie ik een zwarte scherm voor me. Op mijn tablet krijg ik een duidelijker melding Ik maar ik klik het weg en vergeet het weer.. en dan toch door gaan en that’s right zwarte scherm. En dan maar wachten tot alles opstart defenitly herkenbaar!!!

  En die wc papier Girl!!! Seriously ik zet altijd netjes een nieuwe rol voor the next one .. en als ik dan moet heb ik de pech dat ik pas als ik klaar ben door dat de wc rol op is en ik een nieuwe moet gaan pakken zo irritant!

  Hahahahah! Die shampoo ik moest er echt van lachen! Ik ben lid van de uitglij club hahahaha er gebeurt me de raarste dingen als hubbie dweilt zegt hij nog pas op het is nat .. that’s right Miss B Let heeft hem net niet op tijd gehoord en voor je het weet doe ik zo’n spagaat in de gang OMG! hahahaha

  Leuk artikel Demi! Je hebt me echt laten lachen met dit artikel!

  Big Hug, Miss B.💋

  Liked by 1 persoon

  1. Haha, wat leuk om te horen dat je het zo leuk vind 😀 Ik moest lachen om je reactie, echt super leuk, hihi ^^ Ik heb ook vaak dat je dan de shampoo laat vallen en de dop bent vergeten dicht te doen, weg shampoo… Zo dumb van mij, hahaha. Of dat je wc papier te ver laat rollen en dan de hele rol ineens leeg is, my god dan ben ik lang bezig het er weer om heen te doen, hahahaha. Liefs

   Liked by 1 persoon

   1. Hahahahah jaaa! ochh dat is me nog niet overkomen gelukkig dat wc papier terug rollen hihi! Maar ik heb ook weleens gehad dat de wc rol per ongeluk in de wc heb laten vallen. Gelukkig zat er niets in de wc pot! Hahahahahah Pffff! 😂😂😂 jaaaaaa jeetje dat is met mijn douchegel overkomen da’s is kei balen hey!!! Echt zonde.
    Maar ik ben heel slim tegenwoordig koop Miss B een voorraadje Hihihi just in case!

    Hugzzzz Miss B😙💋

    Liked by 1 persoon

Een reactie plaatsen

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s